Skip to ContentSkip to Navigation
Centre of expertise In the LEAD
Faculty of Economics and Business
In the LEAD Blog
Header image In the LEAD

Nieuwe aanstelling In the LEAD: Olga Hesling

Datum:06 maart 2020
Olga Hesling, projectmanager In the LEAD
Olga Hesling, projectmanager In the LEAD

Mijn naam is Olga Hesling en sinds maart 2020 werk ik als projectmanager bij het expertisecentrum In the LEAD. In deze functie ga ik ondersteuning bieden aan het (verder) professionaliseren van processen rondom onderzoeksprojecten en een aantal projecten aansturen. Daarnaast houd ik me bezig met het mede-ontwikkelen van activiteiten rondom executive education. Denk bijvoorbeeld aan ons Top-HR Leiderschapsprogramma dat op 26 maart weer van start gaat. Ik ben nu ruim twee jaar werkzaam bij de faculteit Economie en Bedrijfskunde, eerst als Marcom professional bij ECS, nu als projectmanager bij In the LEAD. Ik ben ontzettend blij om in deze baan bij te mogen dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van het expertisecentrum.

Samen met de post-doc Maite Laméris en de directeuren van In the LEAD zal ik mij o.a. bezig houden met het opzetten en uitvoeren van onderzoek op het gebied van managementkwaliteit en de effecten hiervan op de arbeidsproductiviteit en internationaliseringsgedrag van bedrijven.

Van nature ben ik iemand die proactief haar werkzaamheden oppakt, duidelijke doelen stelt en ervoor zorgt dat deze worden gerealiseerd. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en spelen met onze zoon Niek.

Heb je naar aanleiding hiervan vragen? Of wil je meer weten over In the LEAD? Neem dan gerust contact met mij op via o.n.hesling rug.nl of 050-36 32 455.