Skip to ContentSkip to Navigation
Expertisecentrum In the LEADOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum In the LEAD

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Expertisecentrum In the LEADOnderzoek

Experts over leiderschap en prestaties

Experts vertellen hier over recent onderzoek naar leiderschap en prestaties, en leggen uit waarom de economie en de psychologie elkaar steeds meer te bieden hebben.

John Antonakis (University of Lausanne, Zwitserland) vertelt over de rol van charisma. Een overzicht van zijn werk vindt u hier. Ook kunt u zijn Ted talk bekijken voor meer achtergrondinformatie op het gebied van charisma.

Kathryn Shaw (Stanford, VS) vertelt over haar werk rondom de waarde van leiders. Bekijk haar publicatie voor meer informatie of bezoek haar webpage.

Michael Kosfeld (Goethe University Frankfurt, Duitsland) praat over zijn werk omtrent de voorkeuren van leiders. Bezoek zijn website voor meer informatie.

Van 7-9 juni 2017 hebben wij aan de Rijksuniversiteit Groningen een congres gehouden over Economie en Leiderschap. Vooraanstaande internationale wetenschappers op het gebied van economie en leiderschap kwamen tijdens het congres bijeen. Samen hebben zij kennis uitgewisseld over onderzoek dat zich binnen het grensgebied van deze twee disciplines bevindt.

Laatst gewijzigd:06 augustus 2018 14:06
printView this page in: English