Skip to ContentSkip to Navigation
Expertisecentrum In the LEADOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum In the LEAD

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Expertisecentrum In the LEADSamenwerking

Partnership

Word onze partner en ontvang wetenschappelijk gefundeerd advies

Wij stellen ons beschikbaar voor een beperkt aantal organisaties – zowel profit als non-profit – die op zoek zijn naar een academische partner op hoog niveau. Deze samenwerking zal bestaan uit een toegewijde, wetenschappelijk onderbouwde adviesrelatie met een top management team, gerelateerd aan specifieke vragen over ‘leiderschap en prestatie’ in de ruimste zin. Wij geloven er sterk in dat organisaties beter geïnformeerd kunnen worden over nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen dan op het moment gebeurt. De bestaande consultancybedrijven maken niet optimaal gebruik van wetenschappelijke onderzoeksresultaten. Aangezien wij bedreven en ervaren onderzoekers zijn die ook beschikken over een praktische achtergrond (zoals consulting en beleidsvorming) zijn wij in staat om 1) snel te diagnosticeren met welke vragen organisaties kampen en 2) deze diagnose te combineren met een glashelder en scherp beeld van relevante onderzoeksbevindingen.

Gebaseerd op een specifieke vraag, probleem of dilemma met een partnerorganisatie, bieden wij een aantrekkelijke wetenschappelijke analyse van een probleem, gebaseerd op de nieuwste inzichten uit actueel onderzoek (niet enkel ons eigen onderzoek). Wij vertalen dit onderzoek in mogelijke gevolgen voor de organisatie: wat zijn de implicaties van deze resultaten voor de organisatie, wat zijn de mogelijke alternatieven, etc.

Onze werkmethode kan gekarakteriseerd worden als no-nonsense en op onderzoek geënt. Wij schrijven geen standaardoplossing voor, noch schrijven wij top managers de regels voor. In plaats daarvan reflecteren wij op resultaten en bespreken mogelijke alternatieven, samen met het top management.

Aangezien wij hebben ervaren dat het delen van kennis en ervaring op het gebied van leiderschap erg relevant is voor organisaties, bieden wij onze partners op maat gemaakte sessies aan. Deze sessies vinden plaats in Amsterdam voor een beperkt aantal mensen, rondom een thema waarvan wij denken dat het van groot belang is voor onze partners. Wij selecteren toegevoegde organisatieleden van hoog niveau (top management) uit relevante organisaties (enkel op uitnodiging) voor deelname. Daarnaast nodigen wij sprekers uit de academische wereld, beleidsinstellingen en andere opinieleiders uit om hun ideeën te presenteren.

Bent u geïnteresseerd in een partnership met In the LEAD? Neem contact met ons op.

Laatst gewijzigd:15 juni 2018 16:00
printView this page in: English