Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Lifelong learning
Executive programma's Top-HR Leiderschapsprogramma

Top-HR Leiderschapsprogramma

Een zesdaags executive programma speciaal ontwikkeld voor HR-directeuren en senior HR-managers die zich verder willen ontwikkelen in hun strategische partnerrol

*Let op: voor deze opleiding is het mogelijk om STAP-budget aan te vragen. Het aanvraagtijdvak hiervoor opent op 2 januari 2023 en sluit op 28 februari 2023. Kijk hier voor meer informatie.

De wereld om ons heen is in verandering en al deze ontwikkelingen hebben grote impact op de strategie en het presteren van uw organisatie. Is ‘gewoon’ hybride werken na de coronacrisis een win-win oplossing? Gaan robots onze mensen en uiteindelijk ook onze leiders vervangen? Wat betekent de digitale transformatie voor organisaties? En wat zijn de gevolgen van globalisering voor mijn organisatie? Zijn al die veranderingen echt zo fundamenteel? In dit programma worden deze vragen beantwoord en leert u als HR-eindverantwoordelijke de veranderingen te vertalen in strategie. Bovendien ontwikkelt u inzichten om de betekenis van deze ontwikkelingen te bepalen voor leiderschap in uw organisatie, nu en in de toekomst.