Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School UGBS thema's

Energy

Energy
Energy

Klimaatverandering en de daaruit voortvloeiende druk om de CO2-uitstoot te verminderen, dagen de energiesector uit om bestaande energiesystemen te veranderen. Dit vraagt om leiders met sterke managementvaardigheden, een strategische visie en professionals in de sector actuele kennis & inzichten om de energietransitie binnen eigen organisatie verder door te voeren.

De University of Groningen Business School biedt een breed scala aan programma's op het gebied van Energie, waarbij op-maat-gemaakte incompany versies ook mogelijk zijn.

Executive masters en programma's binnen dit thema:

Executive MBA Energy Transition

Voor een MBA titel met een focus op de energietranstie kiest u deze (Engelstalige) track van de tweejarige part-time Executive MBA.

Succesvolle Energietransitie met Multidisciplinaire Aanpak

Wilt u uw kennis van de energietransitie verder ontwikkelen én uw organisatie verder helpen? Kies dan het 5-daagse executive programma Succesvolle Energietransitie met Multidisciplinaire Aanpak.

Masterclass: Van het aardgas af..hoe dan? Boardroom Dynamics

Executive programma van 4,5 dag, gericht op ervaren toezichthouders en bestuurders die de dynamiek in hun Raad willen doorgronden en beïnvloeden. In samenwerking met BoardResearch en BeljonWesterterp.

Digitale Transformatie voor Bestuurders

Leer van wetenschappers én digitale pioniers wat uw organisatie nodig heeft om succesvol digitaal te kunnen transformeren. Digitalisering is veel meer dan een operationeel proces en vraagt om een strategische aanpak. Hoe zorgt uw organisatie voor kennisopbouw als het gaat om digitale ontwikkelingen? Hoe speelt u in op nieuwe kansen en hoe vermijdt u risico’s? Hoe blijft de klant centraal staan, terwijl interne processen en de bedrijfscultuur moeten veranderen?

    Laatst gewijzigd:11 maart 2024 13:44