Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Connecting for impact
Business School UGBS thema's

Finance & Accounting

UGBS thema Finance & Accounting
UGBS thema Finance & Accounting

UGBS biedt een breed scala aan executive masters en programma's aan op het gebied van Finance & Accounting.

Quote + foto kerndocent: "De docenten van de UGBS gezondheidsprogramma's

Executive masters en programma's binnen dit thema:

Executive Master of Accountancy

Het postinitiële deel van de theoretische opleiding tot registeraccountant (1,5-2 jaar) en waarmee u tot de hoogst opgeleide accountancyprofessionals gaat behoren.

ESG Reporting & Assurance

Om diepgaand expert te worden in verslaggeving en assurance van niet-financiële informatie volgt u de eenjarige opleiding Environmental, Social & Governance Reporting en Assurance.

Executive Mastoer of Finance & Control

Een wetenschappelijke beroepsopleiding met een stevige bedrijfskundige component. U wordt Registercontroller (RC) en volgt de post-master in deeltijd (2 jaar).

Executive Master of M&A and Valuation

Voor een Master titel in M&A and Valuation kiest u deze Engelstalige Executive Master van 15 maanden(parttime) aan de Zuidas te Amsterdam.

Boardroom Dynamics

Executive programma van 4,5 dag, gericht op ervaren toezichthouders en bestuurders die de dynamiek in hun Raad willen doorgronden en beïnvloeden. In samenwerking met BoardResearch en BeljonWesterterp.

Masterclass Digitale Transformatie voor Bestuurders

Leer van wetenschappers én digitale pioniers wat uw organisatie nodig heeft om succesvol digitaal te kunnen transformeren. Digitalisering is veel meer dan een operationeel proces en vraagt om een strategische aanpak. Hoe zorgt uw organisatie voor kennisopbouw als het gaat om digitale ontwikkelingen? Hoe speelt u in op nieuwe kansen en hoe vermijdt u risico’s? Hoe blijft de klant centraal staan, terwijl interne processen en de bedrijfscultuur moeten veranderen?

Laatst gewijzigd:24 juli 2023 15:52