Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's PE-aanbod voor Accountants

PE-aanbod voor Accountants

Als lid van de Beroepsorganisatie van Accountants kent u de verplichting van permanente educatie (PE) om uw deskundigheid op peil te houden. De University of Groningen Business School biedt u de mogelijkheid om te voldoen aan deze scholingsplicht. Wij werken hierin samen met de vakgroep Accountancy van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook nu het PE-model van de NBA is veranderd, kunt u bij ons terecht voor kwaliteit en ondersteuning:

  • Ondersteuning bij het formuleren van leerdoelen
  • Onderwijs gebaseerd op recente academische inzichten
  • Inhoud die relevant is voor de praktijk van accountants
  • Individueel te volgen of met collega's bij uw organisatie in huis
Informeer naar de mogelijkheden:
Angela Sap

Angela Sap

T: (+31) 06 31 98 67 30
E: a.sap rug.nl


Ons cursusaanbod:PE-cursus: Datamanagement voor financials, bestuurders en toezichthouders | 4 PE-punten

Organisaties hebben te maken met en verregaande digitalisering en een groeiende hoeveelheid data. Steeds meer bedrijven en instellingen willen daarom ook data-gedreven gaan werken maar lopen in de praktijk vaak tegen praktische problemen aan. Om strategie naar praktijk te kunnen vertalen moeten organisaties een omslag maken. De impact voor financial professionals, bestuurders en toezichthouders is groot. Hoe organiseer je controle en garandeer je assurance?


PE-cursus: Cybercrime en -security | 4 PE-punten

Uw klanten en uw kantoor zijn steeds afhankelijker van IT. Maar hoe staat het met de beveiliging? Zijn de informatiesystemen wel bestand tegen de nieuwe digitale risico’s?

Cyberrisico’s hebben steeds grotere gevolgen voor de continuïteit van de onderneming. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en computercriminaliteit? Welke maatregelen kunt u nemen om uzelf én uw klant tegen de nieuwe risico’s te wapenen?


Executive programma ESG Reporting en Assurance | 32 PE-punten

Programma voor (assistent) accountants of gespecialiseerde professionals (niet-accountants) die hun deskundigheid op het gebied van controle van niet-financiële informatie van, of integrated reporting door ondernemingen wil vergroten.


Executive Master of Finance and Control | 180 PE-punten

Elke organisatie heeft een financieel geweten nodig. Bent u hiervoor de aangewezen persoon? Ontvangt de nieuwste wetenschappelijke inzichten, vertaald naar praktische handvatten en leer verder te denken, binnen én buiten uw vakgebied.

Jaar 1: 78 PE-punten
Jaar 2: 102 PE-punten


Executive Master of M&A and Valuation | 264 PE-punten

Dé parttime executive master M&A and Valuation met topdocenten uit theorie & praktijk. Van strategie tot integratie.

Jaar 1: 72 PE-punten
Jaar 2: 192 PE-punten

Laatst gewijzigd:04 juli 2024 10:04