Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Duurzame Businesstransitie

Duurzame Businesstransitie

Duurzame Businesstransitie, met kerndocenten Thijs Broekhuizen en Joost Bosma

Tools voor integrale waardecreatie

Bent u op zoek naar manieren om uw bedrijfsactiviteiten te verduurzamen en waarde toe te voegen aan uw organisatie? Wilt u uw klanten betrekken en laten zien hoe duurzaamheid meerwaarde biedt? Wilt u zich onderscheiden van de concurrentie en de balans vinden tussen winst en duurzaamheid? Deze uitdagingen zijn herkenbaar voor veel organisaties.

Het nieuwe 3-daagse executive programma Duurzame Businesstransitie biedt een praktische aanpak om uw roadmap te maken naar integrale waardecreatie. Duurzaamheid is geen add-on, maar wordt een integraal onderdeel van uw verdienmodel!

  • Duur: 2 modules van 1,5 dag
  • Datums: 11-12 april en 16-17 mei 2024
  • Locatie: Zwolle of Groningen
  • Taal: Nederlands
  • Investering: € 3.500


We nemen contact met u op voor een advies op maat.
Een incompany oplossing is ook mogelijk!

Doe mee en leer van een inspirerende use case over stappen naar duurzaamheid. Met Thijs Broekhuizen en Joost Bosma.


Maak uw roadmap

In het executive programma leert hoe u een duurzaam bedrijfsmodel ontwikkelt en waarde creëert op diverse fronten - niet alleen financieel - en ontdekt u hoe u duurzaamheidsdoelen kunt implementeren en besturen. Met meetbare resultaten en een verankering van duurzaamheid binnen uw financiële strategie, ontwikkelt u een integrale aanpak die de weg opent voor een succesvolle transitie naar duurzaam ondernemen.

Versterk uw concurrentiepositie, maak impact en omarm de kansen van duurzame waardecreatie met dit executive programma. Samen bouwen we aan een veerkrachtige en duurzame toekomst voor uw bedrijf.

Onze aanpak: van dialoog tot waarde


Een belangrijk onderdeel van onze leergang is de stakeholder-analyse. Hiermee leert u de buitenwereld naar binnen te halen en te begrijpen welke invloeden en belangen er in de markt spelen.

Vaak wordt dit binnenhalen van de buitenwereld als risicovol gezien: vergroot het niet de afhankelijkheid en verlies je niet de controle? Met praktijkvoorbeelden laten we zien hoe samenwerking juist succesvol kan zijn. Zoals bij de NS, waarin overheden, provincies, Rover en gemeenten succesvol samenwerken aan duurzame mobiliteit.

Met de praktijkcases laten we u ervaren hoe duurzame organisaties de kosten en baten kunnen doorrekenen voor verschillende financiële en niet-financiële doelen, en effectief kunnen sturen op deze doelen.

Van dialoog met stakeholders tot waarde
Laatst gewijzigd:15 november 2023 13:17