Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Duurzame Businesstransitie

Voor wie is dit programma?

Het programma Duurzame Businesstransitie is een uitstekende keuze voor een breed scala aan professionals en organisaties die streven naar duurzaamheid:

Voor specialisten die aan de slag willen met specifieke duurzaamheidsthema’s, voor bestuurders die op strategisch niveau willen leren over de verankering van duurzaamheid, maar ook zeker voor professionals die met hun organisatie al stappen hebben gezet, maar niet tevreden zijn met de resultaten en de gecreëerde waarde voor stakeholders.

Doelgroepen:

  • Duurzaamheidsprofessionals: duurzaamheidsmanagers, milieuadviseurs, duurzaamheidsanalisten en managers van sociale en ethische verantwoordelijkheid die verantwoordelijk zijn voor ESG en duurzaamheidsinitiatieven binnen hun organisaties en die willen weten hoe ze hun organisatie en collega’s hierin mee kunnen nemen.
  • Bedrijfsleiders en strategische besluitvormers: Bestuurders, financieel directeuren, controllers, en strategieprofessionals die geïnteresseerd zijn in het integreren van duurzaamheidsprincipes in hun bedrijfsstrategieën en -processen met behulp van data-gedreven besluitvorming
  • Professionals betrokken bij ESG en duurzaamheidsrapportages: Medewerkers die willen leren hoe ze duurzaam waarde kunnen creëren door duurzaamheidsprincipes in hun werk te integreren, en ervoor te zorgen dat duurzaamheid in het DNA van de organisatie verweven is.

Verder de diepte in?

De leergang is opgezet om up to speed te komen en handvatten op te doen voor de eigen transformatie. Bent u toe aan een volgende stap om verder de diepte in te gaan op dit thema?

Neem dan eens een kijkje bij onze Executive MBA Sustainable Business Models. Deze cursus biedt de mogelijkheid om met korting toegang te krijgen tot deze vervolgopleiding.


We nemen contact met u op voor een advies op maat.
Een incompany oplossing is ook mogelijk!

Laatst gewijzigd:25 januari 2024 12:48