Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School Executive programma's Duurzame Businesstransitie

Sprekers

Het programma wordt verzorgd door experts uit de wetenschap en de praktijk:

Thijs Broekhuizen

Dr. Thijs Broekhuizen (kerndocent)

Thijs Broekhuizen is universitair hoofddocent bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en gespecialiseerd in transities, innovatie, en verdienmodellen.

Joost Bosma

Drs. Joost Bosma (kerndocent)

Joost Bosma is consultant op het gebied van waardecreatie ESG. Hij heeft veel ervaring op het gebied van meetbaar maken en besturen van integrale waardecreatie.

David Langley

Prof. Dr. Ir. David Langley (kerndocent)

David Langley is professor bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en gespecialiseerd in duurzaamheid en innovatie-adoptie. Hij heeft voorheen als Senior Scientist gewerkt bij TNO.

Freerk Jan Bruins

Freerk Jan Bruins

Freerk Jan is als organisatieadviseur actief bij Buro Bries een drijvende kracht achter de transformatie en groei van veel bedrijven. Daarnaast is hij de oprichter van Vonk Traineeship, dat talentprogramma’s ontwikkelt voor young professionals die impact willen maken.

Joop Joost Hietbrink

Joop Joost Hietbrink

Joop Joost is Associate Partner bij Sustainalize, een toonaangevend managementadviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Hij ondersteunt wereldwijd klanten op het gebied van duurzaamheidsonderzoek, duurzame financiering en diensten met betrekking tot klimaatadaptatie.

Myrthe de Vries

Myrthe de Vries

Myrthe de Vries is Impactondernemer bij De Vries Vernieuwers (voorheen Schilders de Vries). Het familiebedrijf - van oorsprong een schildersbedrijf - vernieuwt vastgoed in de breedste zin van het woord. Het bedrijf heeft een duurzaam en sociaal hart waarbij werkplezier centraal staat.


We nemen contact met u op voor een advies op maat.
Een incompany oplossing is ook mogelijk!


Bent u al toe aan een volgende stap en verder de diepte in te gaan op dit thema? Neem dan eens een kijkje bij onze 2-jarige deeltijd Executive MBA Sustainable Business Models.

Laatst gewijzigd:25 januari 2024 12:48