Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School UGBS thema's

Data & Digitalization

UGBS thema Digitalization
UGBS thema Digitalization

De wetenschappers en digitale pioniers van de UGBS delen via diverse programma's hun kennis met u op het gebied van digitalisering en data science. Het biedt u als professional en bedrijf de mogelijkheid om de transformatieve kracht van technologie te begrijpen en te benutten. Het biedt u de nodige vaardigheden, kennis en inzichten om te kunnen profiteren van de mogelijkheden die digitalisering en data science bieden, en om succesvol te zijn in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

Leer van onze experts en digitale pioniers uit de wetenschap & bedrijfsleven en krijg meer inzicht in hoe u de digitale transformatie van uw eigen organisatie kunt vormgeven.

Bekijk ons aanbod van programma's op het gebied van digitalisering & AI en data science.

Executive programma's binnen dit thema:

De Toekomstformule voor Digitale Transformatie

Leer omgaan met ongeziene en onvoorziene veranderingen tijdens dit unieke opleidingsprogramma in het Noorden. Ga in gesprek met de leiders van de digitale revolutie. Krijg antwoord op vragen als: Hoe kan invulling worden gegeven aan digitale projecten voor gerichte groei? Hoe kan worden gestuurd op basis van data? Welke nieuwe rollen horen bij de huidige ontwikkelingen? Hoe wordt regie behouden en koers bepaald in tijden van onzekerheid?

Masterclass Digitale Transformatie voor Bestuurders

Leer van wetenschappers én digitale pioniers wat uw organisatie nodig heeft om succesvol digitaal te kunnen transformeren. Digitalisering is veel meer dan een operationeel proces en vraagt om een strategische aanpak. Hoe zorgt uw organisatie voor kennisopbouw als het gaat om digitale ontwikkelingen? Hoe speelt u in op nieuwe kansen en hoe vermijdt u risico’s? Hoe blijft de klant centraal staan, terwijl interne processen en de bedrijfscultuur moeten veranderen?

Big Data Oplossingen voor Finance, Accounting en Control

Wilt u als controller, accountant of CFO op een praktische manier leren hoe u Big Data in waarde kunt omzetten en hoe u toekomstbestendig met deze digitalisering aan de slag kunt? Kies dan voor het hands-on executive programma Big Data Oplossingen voor Finance, Accounting en Control. U leert van wetenschappers en ervaren financials.

Data Science & Data Analytics

een ruim portfolio aan trainingen in data science en analytics. Met de beste docenten en de laatste academische inzichten scherpen we de inzichten in de boardroom, verbeteren we de kennis van professionals en passen we dat direct toe op zelf-ingebrachte cases of eigen data. Wilt u ook groei voor uzelf en uw organisatie?

Laatst gewijzigd:04 maart 2024 15:58