Skip to ContentSkip to Navigation

University of Groningen Business School

Connecting for impact
Business School UGBS thema's

Digitalization

UGBS thema Digitalization
UGBS thema Digitalization

De weteschappers en digitale pioniers van de UGBS delen via diverse programma's hun kennis met u op het gebied van digitalisering en data science. Het biedt u als professional en bedrijf de mogelijkheid om de transformatieve kracht van technologie te begrijpen en te benutten. Het biedt u de nodige vaardigheden, kennis en inzichten om te kunnen profiteren van de mogelijkheden die digitalisering en data science bieden, en om succesvol te zijn in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

[ FOTO +QUOTE]

Leer van onze experts en digitale pioniers uit de wetenschap & bedrijfsleven en krijg meer inzicht in hoe u de digitale transformatie van uw eigen organisatie kunt vormgeven.

Bekijk ons aanbod van programma's op het gebied van digitalisering & AI en data science.

Executive programma's binnen dit thema:

Executive MBA Food & Retail

3-jarige parttime executive masterprogramma in samenwerkign met EFMI Business School. Leren vanuit een heldere visie te opereren: waar gaat de markt naartoe en wat betekent dat voor de koers van het bedrijf? Hoe gaan we waarde creëren en hoe zorgen we dat dit operationeel gezien efficiënt en effectief gebeurt? Dat zijn de kernvragen waar het programma van de Executive MBA op is gebaseerd.

Digitale Transformatie voor bestuurders

Leer van wetenschappers én digitale pioniers wat uw organisatie nodig heeft om succesvol digitaal te kunnen transformeren. Digitalisering is veel meer dan een operationeel proces en vraagt om een strategische aanpak. Hoe zorgt uw organisatie voor kennisopbouw als het gaat om digitale ontwikkelingen? Hoe speelt u in op nieuwe kansen en hoe vermijdt u risico’s? Hoe blijft de klant centraal staan, terwijl interne processen en de bedrijfscultuur moeten veranderen?

Boardroom Dynamics

Executive programma van 4,5 dag, gericht op ervaren toezichthouders en bestuurders die de dynamiek in hun Raad willen doorgronden en beïnvloeden. In samenwerking met BoardResearch en BeljonWesterterp.

Data Analytics

een verdiepende ontwikkeling van de hard, soft en business skills van data-professionals via de operationele, adviserende, bewakende en innoverende rol.

Data Science

Technische kennis over data-analyses is vaak onvoldoende voor een digitale transformatie naar een datagedreven organisatie. Deze transitie vereist dat er nagedacht wordt over welke doelen de organisatie nastreeft, en hoe interne en externe stakeholders kunnen betrokken om het potentieel van data te benutten. Het executive programma Data science biedt senior data professionals de inzichten om de digitale transformatie zelf vorm te geven door het ontwikkelen, uiteindelijk resulterend in een minimal viable product.

Laatst gewijzigd:24 juli 2023 16:10