Skip to ContentSkip to Navigation
University of Groningen Business School
Connecting for impact
Business School UGBS thema's

Data & Digitalization

UGBS thema Digitalization
UGBS thema Digitalization

De wetenschappers en digitale pioniers van de UGBS delen via diverse programma's hun kennis met u op het gebied van digitalisering en data science. Het biedt u als professional en bedrijf de mogelijkheid om de transformatieve kracht van technologie te begrijpen en te benutten. Het biedt u de nodige vaardigheden, kennis en inzichten om te kunnen profiteren van de mogelijkheden die digitalisering en data science bieden, en om succesvol te zijn in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

Leer van onze experts en digitale pioniers uit de wetenschap & bedrijfsleven en krijg meer inzicht in hoe u de digitale transformatie van uw eigen organisatie kunt vormgeven.

Bekijk ons aanbod van programma's op het gebied van digitalisering & AI en data science.

Executive programma's binnen dit thema:

De Toekomstformule voor Digitale Transformatie

Leer omgaan met ongeziene en onvoorziene veranderingen tijdens dit unieke opleidingsprogramma in het Noorden. Ga in gesprek met de leiders van de digitale revolutie. Krijg antwoord op vragen als: Hoe kan invulling worden gegeven aan digitale projecten voor gerichte groei? Hoe kan worden gestuurd op basis van data? Welke nieuwe rollen horen bij de huidige ontwikkelingen? Hoe wordt regie behouden en koers bepaald in tijden van onzekerheid?

Data Science & Data Analytics

een ruim portfolio aan trainingen in data science en analytics. Met de beste docenten en de laatste academische inzichten scherpen we de inzichten in de boardroom, verbeteren we de kennis van professionals en passen we dat direct toe op zelf-ingebrachte cases of eigen data. Wilt u ook groei voor uzelf en uw organisatie?

Laatst gewijzigd:11 juni 2024 09:26