Skip to ContentSkip to Navigation

Centre of expertise In the LEAD

Faculty of Economics and Business
In the LEADBlog
Header image In the LEAD

Call for papers special issue Leadership Quarterly

Datum:30 november 2016

De Leadership Quarterly komt met een speciale uitgave over het thema ‘economie en leiderschap' onder redactie van Harry Garretsen, Janka Stoker en Roberto Weber. 

Economen en psychologen kunnen veel van elkaar leren – zie ook wat hebben economen en psycholgen elkaar te bieden - en bij uitstek als het gaat om leiderschap. De onderzoeksgebieden lijken naar elkaar toe te groeien; inzichten vanuit de economie worden toegepast in onderzoek in de toegepaste psychologie en management onderzoek en economen zien steeds meer in dat leiderschap ertoe doet.

Dit cross-disciplinaire onderzoek op het gebied van economie en leiderschap zal centraal staan in een speciale uitgave van de Leadership Quarterly, waarvan de oproep voor papers nu online staat.

Naast de redactie van dit special issue brengt In the LEAD top-economen en leiderschapsonderzoekers ook samen door over dit onderwerp van 7 tot en met 9 juni 2017 het congres ‘Economics en Leadership’ te organiseren. Bekijk de oproep voor papers voor het congres en houd de website in de gaten voor binnenkort meer informatie over het congres.

Bekijk de oproep voor papers voor het congres.