Skip to ContentSkip to Navigation
Centre of expertise In the LEAD
Faculty of Economics and Business
In the LEAD Blog
Header image In the LEAD

'Goede leiders zweven niet' genomineerd voor het beste managementboek

Datum:09 januari 2019

Ook in 2018 werden er weer duizenden managementboeken gepubliceerd over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een daar van is het boek 'Goede leiders zweven niet' dat Janka Stoker en Harry Garretsen in oktober jl. uitbrachten. 

Met trots kunnen wij mededelen dat MT.nl 'Goede leiders zweven niet' heeft genomineerd als een van de vijf beste management boeken van 2018: 

"Met ‘Goede leiders zweven niet’ gaan ook hoogleraren Janka Stoker en Harry Garretsen de onwetenschappelijke infopulp in de managementliteratuur te lijf. Stop bijvoorbeeld met zeuren over de jonge generaties werknemers die de werkvloer opkomen, en die zó verschillend van de andere werknemers zouden zijn dat ze een heel andere leiderschapsstijl vragen. Daar is geen bewijs voor. En wat te denken van het idee dat CEO’s zo maar van de ene naar de andere sector kunnen verplaatsen? Ook dat gaat nog vaak mis. Wat dan wel werkt? Stoker en Garretsen laten het aan de hand van wetenschappelijk onderzoek zien, al komt dat wel erg vaak uit eigen koker, schreef onze recensent." - MT.nl

Goede leiders zweven niet
Goede leiders zweven niet