Skip to ContentSkip to Navigation
Centre of expertise In the LEAD
Faculty of Economics and Business
In the LEAD Blog
Header image In the LEAD

Als onderzoeker geïnteresseerd in leiderschap en verduurzaming? In the LEAD zoekt een Postdoc

Datum:11 oktober 2023
Postdoc Leiderschap verduurzaamt
Postdoc Leiderschap verduurzaamt

Expertisecentrum In the LEAD zoekt een Postdoc die zich de komende 2 jaar bezig wil gaan houden met leiderschap en verduurzaming, in een project voor en samen met de Gemeente Groningen.

De gemeente Groningen heeft als doel om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Effectief leiderschap is een van de meest kritische succesfactoren bij dergelijke grote transitie- of verandervragen. Het bereiken van het doel om klimaatneutraal te zijn, vereist leiderschap van veel verschillende actoren in formele en informele posities in de gemeente: politiek en bestuurlijk binnen en buiten de gemeente zelf, maar ook binnen bedrijven, non-profitorganisaties, wijken en gemeenschappen.

In dit project, uitgevoerd door het expertisecentrum In the LEAD en onder leiding van hoogleraren Harry Garretsen en Janka Stoker, wordt middels onderzoek en interventies, de gemeente Groningen ondersteund bij het bereiken van hun klimaatdoel. Binnen dit project is een postdoc positie vacant.

Dus heb jij een (bijna) afgeronde PhD, aantoonbare competenties in het doen van kwantitatief onderzoek, organisatorische vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal? Solliciteer dan voor 31 oktober.

Bekijk de volledige vacaturetekst en het document met achtergrondinformatie.