Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate AcademyOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Corporate Academy

Corporate AcademyAanbieders

Human Resources

U wilt groeien, uw vaardigheden verder ontwikkelen en zoekt een passende opleiding om dit te doen. Of misschien heeft u in een R&O gesprek het advies gekregen een opleiding te volgen om bepaalde kennis te vergroten of vaardigheden te ontwikkelen. Ook kan het zijn dat u leidinggevende bent en vindt dat uw hele team een training op het gebied van bepaalde vaardigheid kan gebruiken of dat een medewerker gebaat zou zijn bij coaching.

De opleidingsadviseurs van HR-Experts helpen u graag met/bij:        

  • Een opleidingsadviesgesprek om u te helpen bij het helder krijgen wat u wilt/zoekt.
  • Het zoeken naar een individuele geschikte opleiding, wanneer u al weet wat u wilt. Deze opleiding kan zowel uit het interne opleidingenaanbod als uit het externe aanbod komen.
  • Het samenstellen van een teamtraining om bepaalde vaardigheden te vergroten, gegeven door een interne danwel externe trainer (afhankelijk van thema).
  • Het vinden van een coach, intern of extern.


HR-Experts helpt u graag bij vragen op het gebied van opleidingsadvies, coaching, talentontwikkeling, loopbaanadvies, organisatieadvies, arbeidsvoorwaarden en juridische vraagstukken.

Contact

U bereikt ons via hr-experts@rug.nl of via 050 36 35054 of 050 36 35313. Het team van HR-Experts staat onder leiding van Rob Noorda.

Leiderschapsvaardigheden

Persoonlijke vaardigheden

Loopbaantrainingen

Laatst gewijzigd:15 januari 2019 16:19
printView this page in: English