Skip to ContentSkip to Navigation
Corporate Academy
Corporate Academy

Aan de slag met je talent

Unfortunately this course is only in Dutch

Wil je ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn? Ben je toe aan verandering of denk je in je huidige baan niet op je plaats te zitten? Of lijkt het jou ook verstandig om goed voorbereid te zijn op de veranderende arbeidsmarkt? Lees dan vooral het onderstaande!

In een loopbaanoriëntatie traject ga je aan de slag om helderheid te krijgen over je ontwikkelingsmogelijkheden/loopbaanmogelijkheden passend bij je wensen en capaciteiten/talenten en word je begeleid om een realistisch plan te maken voor de toekomst.

Je brengt onder deskundige leiding van een loopbaanprofessional in beeld waar je warm voor loopt en welke mogelijkheden je hebt. In de training ga je aan de slag met verschillende opdrachten met als resultaat dat je helderheid hebt verkregen over je ontwikkelingsmogelijkheden, passend bij je wensen en capaciteiten.

Voor wie

  • De vraag of je dit werk nog tot je pensioen wil blijven doen, komt steeds vaker bij je naar boven.
  • Je hebt je functie alweer een tijdje en het begint te kriebelen, maar je weet niet goed wat je dan wel wilt.
  • Jouw capaciteiten sluiten niet langer aan bij veranderende functie-eisen.
  • Je gaat meer en meer met lood in je schoenen naar je werk.
  • Je dreigt uit balans te raken door veranderende omstandigheden op het werk of privé.
  • En natuurlijk niet te vergeten, je wilt goed voorbereid zijn op de veranderende arbeidsmarkt en alvast ontdekken welke loopbaanmogelijkheden nog meer mogelijk zijn voor je.

Deze training is voor Ondersteunend en Beheerspersoneel (OBP).


NAJAAR 2024 - START AUGUSTUS

Activiteit
Data + locatie

Startgesprekken

Voorafgaand aan de training vindt er een individueel intakegesprek plaats. Deze wordt na aanmelding persoonlijk met je gemaakt.

Dag 1

Donderdag 15 augustus van 9.00 tot 13.00 uur

Dag 2

Donderdag 29 augustus van 9.00 tot 13.00 uur

Dag 3

Donderdag 12 september van 9.00 tot 13.00 uur

Afrondende gesprekken

Na de training vindt er een afrondend gesprek plaats. Deze wordt tijdens of na de training gepland.

NAJAAR 2024 - START SEPTEMBER

Activiteit
Data + locatie

Startgesprekken

Voorafgaand aan de training vindt er een individueel intakegesprek plaats. Deze wordt na aanmelding persoonlijk met je gemaakt.

Dag 1

Donderdag 19 september van 9.00 tot 12.30 uur

Dag 2

Donderdag 3 oktober van 9.00 tot 12.30 uur

Dag 3

Donderdag 17 oktober van 9.00 tot 12.30 uur

Afrondende gesprekken

Na de training vindt er een afrondend gesprek plaats. Deze wordt tijdens of na de training gepland.

Trainer:
De training wordt gegeven door Coby de Jong of Liesbeth Volbeda, Consultant HR Development.

Kosten:
Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Aanmelden/Informatie:
Aanmelden kan via onderstaande blauwe button.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met hr-experts@rug.nl of met Coby de Jong

Testimonials (van voorheen 'Investeren in jezelf')

Beitske Kooistra

Opdrachten die stimuleren out of the box te denken, filosoferen en van daaruit bij je doel te komen. Fijne sfeer in de groep gecreëerd.

Linda van den Bovenkamp
Linda van den Bovenkamp

Linda van den Bovenkamp

Ik gun iedereen een training: Investeren in Jezelf bij Sunetta. Want in wie of in wat kun je nou beter investeren dan in jezelf? In de "sleur" van de dag heb je nauwelijks tijd om stil te staan bij het feit of je (nog) gelukkig bent met wat je doet of dat er nog een lang gekoesterde loopbaanwens onder de oppervlakte schuilt!

Lony Emmen
Lony Emmen

Lony Emmen

Door haar prettige manier van coachen en goed luisteren en reflecteren in 1-op-1 gesprekken, wist Sunetta mij te motiveren om goed naar mezelf en mijn loopbaan te kijken. Daardoor is voor mij duidelijk geworden wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik deze professioneel kan inzetten.

Hinke

In deze training heb ik interessante theorieën geleerd aan de hand van goede opdrachten. We kregen wel redelijk veel opdrachten, dus het tempo lag best hoog. Sunetta was goed op de hoogte van verschillende theorieën. Het was prettig om met haar te spreken en in de training zorgde ze voor een goede balans tussen streng en coulant. Omdat ik voor mezelf goed heb kunnen bedenken wat ik graag wilde doen heb ik zelfs die gewenste baan gekregen!

Annemiek Kremer
Annemiek Kremer

Annemiek Kremer

Hele prettige korte, maar intensieve cursus, die leert om met een frisse blik naar je loopbaan te kijken. Heldere, duidelijke en objectieve begeleiding en een fijne groepsdynamiek.

Janna van Dijken

Sunetta en de wijze waarop zij dingen terug kan brengen naar de essentie. Het is allemaal niet zo moeilijk, maar je moet het weer leren zien (en doen).

Gerdientje Oggel

Een mooie, korte en krachtige training die je helpt om (weer) een goed beeld te krijgen van je eigen kennen, kunnen en wensen voor de toekomst.

Maaike Kremer

Het heeft geholpen om zaken te benoemen die op jezelf betrekking hebben, waar je eerst geen naam voor had en verschaft inzicht in je kunnen.

Anoniem (man)

De kandidaten, ikzelf ihb werden goed aangepakt om plannen, doelen en wensen zoveel mogelijk te concretiseren. Erg prettig (maar ook confronterend).   

Laatst gewijzigd:18 april 2024 12:46