Over onsFaculteit Wijsbegeerte

Gezocht: Studentassistent Vaardigheden Politieke Argumentatie

De studentassistent levert een bijdrage aan een project waarin we onderwijsmateriaal ontwikkelen op het gebied van samenwerkend argumenteren, oplossingsgericht delibereren en redelijke compromisvorming. Tot de taken behoren:

- Inventariseren van educatief materiaal

- Assistentie bij vaardighedenonderwijs

- Assistentie bij het maken van lesmateriaal voor VWO en/of HO

Het betreft een aanstelling van 0,1 fte tussen van januari tot en met juni 2016.

Profiel

- De kandidaat heeft aantoonbare filosofische en wetenschappelijke belangstelling voor politieke argumentatie, deliberatie, en/of compromisvorming.

- De kandidaat heeft belangstelling voor didactiek, vaardighedenonderwijs en kritisch denken.

- De kandidaat volgt een masteropleiding in een relevant vakgebied.

- De kandidaat beheerst Nederlands en Engels.

Meer informatie

Verdere informatie kan worden verkregen bij Jan Albert van Laar, j.a.van.laar@rug.nl

Solliciteren

E-mail uw sollicitatie, inclusief motivatie, cijferlijst en beknopt c.v., uiterlijk 4 december 2015 naar Jan Albert van Laar, j.a.van.laar@rug.nl