Skip to ContentSkip to Navigation
About usFaculty of Behavioural and Social SciencesPedOn50 jaar orthopedagogiekFoto's

2005

In het jaar 2005 vierde Professor Han Nakken zijn 65ste verjaardag en werd hij geëerd voor zijn enorme inzet voor de afdeling Orthopedagogiek, die hij ondermeer door zware zeeën loodste. Eens per jaar, en ook in 2005, werden we verrast met door Han eigen gebakken taarten. Bijna 20 jaar was hij zeer actief voor onze afdeling, kwam met vele uitstekende initiatieven en sleepte onze afdeling soms door woelige wateren. En zoals gebruikelijk trakteerde hij op gebak uit eigen keuken. Ook werd zijn portret onthult in de Bladergroenzaal. De foto hangt trouwens sinds de verbouwing van de zaal op het secretariaat Orthopedagogiek.

In 2005 was andermaal introductieweekend in de maand september voor de tweede jaars Orthopedagogiek in Roderesch en op het gebied van het eten was het ook weer heerlijk vertoeven daar

In 2005 was het uitstapje richting noord Groningen en werden we bevoorraad door Ineke Oenema. Een ieder kreeg op winkelcentrum de Paddepoel de opdracht voor 3 Euro lekkers te kopen voor de lunch. Sommigen wisten niet wat 3 euro was en zodoende kwam er een gevarieerde aanbod aan lunchartikelen tevoorschijn.

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:24