Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Behavioural and Social Sciences PedOn 50 jaar orthopedagogiek Foto's

2010

Je vraagt je af, bij het bekijken van al die fotootjes, hoeveel de middenstand op Schiermonnikoog verdiend heeft aan de regelmatige bezoekjes van medewerkers Orthopedagogiek aan het eiland. Ook in 2010 was het weer zo ver en het was best een prachtige dag te noemen. Na de lunch ging de grote groep uiteen. Een lunch die weer werd genoten in het open veld en een ieder had weer iets – zonder overleg – meegenomen waardoor er andermaal weer een speciale lunch ontstond.

Ook in 2010 was er een week lang een studiereis richting Engeland waar weer tal van onderwijsinstellingen werden bezocht maar ook veel andere leuke dingen werden bezocht zoals musea en observatorium in Greenwich.  

Onvergetelijk is ook het Eusarf Congres dat vanuit Groningen in 2010 werd georganiseerd. Niet alleen de congresdagen zelf maar ook de lange voorbereidende tijd was om nooit weer te vergeten. Orthopedagogiek heeft zich in die week heel duidelijk in de schijnwerpers gezet onder leiding van Erik Knorth.

Er kwam maar geen einde aan de jaarlijkse introductieweekeinden in Roderesch. Ook in 2010 werd er weer drie dagen verpoost met een groep van 2dejaars studenten. Het ligt niet direct in herinnering hoe het weer was dat weekend maar er is maar een buitenfoto bewaard gebleven dus waarschijnlijk is het die keer slecht weer geweest. En wat was er met Tim Tausendfreund wel niet aan de hand?

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:24