Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenLET Career Services

Nieuwe website, nieuwe naam: LET Career Services

22 juni 2017

Vanaf het studiejaar 2017-2018 gaat Career Strategy LET verder onder een nieuwe naam: LET Career Services. Studenten kunnen ons naar verwachting dan nog gemakkelijker vinden. LET Career Services blijft de diensten en voorzieningen aanbieden als Career Strategy bood. Zo geeft LET Career Services studenten loopbaanadvies, organiseert ze workshops en andere evenementen die de student voorbereiden op de toekomst en biedt ze een wekelijkse vacatureservice. Bekijk de nieuwe website en ontdek ook de nieuwe diensten die LET Career Services voor student en werkgever in petto heeft. Zoals de maandkalender, het alumnimentoren programma en beroepsprofielen!

Laatst gewijzigd:18 december 2017 11:52
printOok beschikbaar in het: English