Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueel

Elsevier Beste Studies: 6 bachelors Letteren op eerste plaats

10 oktober 2018

De bachelorprogramma's Archeologie, English Language and Culture, Informatiekunde, Media Studies, Midden Oostenstudies en Nederlandse taal en cultuur zijn door studenten het beste beoordeeld in hun categorie van Nederland. Dat blijkt uit de ranglijst in laatste uitgave van de Elsevier Beste Studies.

beste studies

Van alle studies die een eerste plek behaalden, scoren de opleidingen Archeologie (89%) Minorities and Multilingualism (85%) en English Language and Culture (80%) dit jaar het hoogste percentage tevreden studenten. Daarop volgen de programma's Informatiekunde (74%), Media Studies (73%), Nederlandse taal en cultuur (73%) en Midden Oostenstudies (70%).

Over Beste Studies

Jaarlijks brengt Elsevier een ranglijst Beste Studies uit gebaseerd op resultaten van de Nationale Studenten Enquete (NSE), aangevuld met gegevens over onder andere het bindend studieadvies, studierendement en de studentenpopulatie.

*De bacheloropleidingen American Studies, Europese talen en culturen, International Relations and International Organization, Arts, Culture and Media en Minorities and Multilingualism van de RUG zijn uniek in Nederland en ontvangen daarom geen rangoordeel.

Laatst gewijzigd:19 februari 2019 14:41