Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueel

Winnaar Docent van het Jaar – Letteren 2014: dr. Clemens Six

26 november 2014

Op 20 november vond de Docent van het Jaar verkiezing plaats. De winnaar van de Faculteit der Letteren gaat automatisch door naar de RUG-brede verkiezing in februari.

De verkiezing is gewonnen door dr. Clemens Six, voorgedragen door de Opleidingscommissie Europese Talen en Culturen. Zijn mini-college over surveillance sprak zowel de docentenjury als de studenten erg aan. Clemens Six zal in februari namens Letteren strijden voor de titel RUG-docent van het Jaar.

Publieksprijs

Samuel van Kiel, MA van de afdeling Engelse taal en cultuur won gistermiddag de publieksprijs.

Jury

De middag bestond uit ‘mini-colleges’ van de finalisten, over een zelfgekozen onderwerp uit hun vakgebied. Na de mini-colleges sprak Ronald Hünneman, MA, presentator en winnaar van Docent van het Jaar Letteren 2013, met hen in panelvorm. Hierna mochten de aanwezigen stemmen voor de publieksprijs. De docentenjury bestond uit dr. Sipke de Hoop (Geschiedenis, winnaar 2008), dr. Marjolein Verspoor (Engelse Taal en Cultuur, winnaar 2009) en dr. Sami Faltas (IBIO, winnaar 2012).

.

Laatst gewijzigd:27 november 2014 09:26