Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueel

Promotiearchief Faculteit der Letteren

promovendus

titel proefschrift (co-)promotor datum bijz.

Broomans, P.

Stina Aronson (1892-1956). Een literaire geschiedenis herschreven. Vrouwelijke auteurs in de Zweedse literatuurgeschiedschrijving. (In het Zweeds.)

prof.dr A.M. Swanson

prof.dr G.J.L.M. Bennetsen-Laureys

21-06

Colenbrander, B.J.F.

De verstrooide stad. prof.dr. E.R.M. Taverne 30-09

Gendt, A.M.E.A. de

Stratégies éducatives pour nobles damoiselles: le livre du chevalier de La Tour Landry. (In het Frans.) prof.dr. M. Gosman 21-10

Hoogvliet, M.

Mappae mundi: Pictura et Scriptura. Textes, images et herméneutique des mappemondes du Moyen Age long (XIIIe-XVIe siècles). (In het Frans.)

prof.dr. M. Gosman

prof.dr. P. Gautier Dalché

18-11 cum laude

Jong, J. de

Specific language impairment in Dutch: inflectual morphology and argument structure.

prof.dr F. Zwarts

prof.dr P.J. Fletcher

20-05

Kleijn, H.C.M.

Remote sensing van het cultuurlandschap 1915-1980. prof.dr. E.R.M. Taverne 21-10

Krips-van der Laan, H.M.F.

Woord en daad. De zoektocht van Derk Roelfs Mansholt naar een betere samenleving. prof.dr. P. Kooij 16-09

Needs-Howarth, S.J.

Native fishing in the Great Lakes. A multidisciplinary approach to zooarcheological remains from recontact Iroquoian villages near Lake Simcoe, Ontario. (In het Engels.)

prof.dr. A.T. Clason

prof.dr. G.J. Boekschoten

07-09

Nuijten, C.P.

Freudenfictie. Literaire genres vanuit psychoanalytisch perspectief. prof.dr W. Schönau 25-02
Robillard-Pratt, V.K. The Ekphrastic moment in the poetry of William Carlos Williams.

prof.dr H. Wilcox

prof.dr B.F. Scholz

10-06

Schepers, C.A.M.

Bedudinghe op Cantica Canicorum, bewerkende vertaling van Glossa Sripartita super Cantica. Editie en teksthistorische studies.

prof.dr C.H.J.M. Kneepkens

prof.dr G.O.E.J. de Baere

14-01
Storm, H.J. Het perspectief van de vooruitgang. Denken over politiek in het Spaanse fin de siècle 1890-1914.

prof.dr K. van Berkel

prof.dr H. Hermans