Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOnderwijs Faculteit der LetterenBachelorMedia Studies

Victor Bouwmeester

Bachelorstudent Media Studies
Victor Bouwmeester

Over Victor

Hallo, mijn naam is Victor Bouwmeester, ik ben 23 jaar en ik ben studentambassadeur voor de studie Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben een sportief persoon; ik fiets en loop graag hard. Ook ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik luister ontzettend veel naar allerlei soorten muziek en bezoek ook graag een feest of festival. Verder kijk ik graag films en series en speel ik verschillende computer games.


Waarom Media Studies?

Ik ben lange tijd zoekende geweest naar een studie die me interesseerde en die ik bovendien ook zag als de juiste opstap naar de toekomst. Media Studies biedt mij verdieping in een relatief moderne wetenschap en combineert naar mijn mening de hoeveelheid theorie en praktijk op een wijze die past bij het onderwijs van vandaag. Media in de breedste zin van het woord spraken mij altijd ontzettend aan en ik merk dat ik met mijn interesses bij deze bachelor aan het juiste adres ben voor een leuke en leerzame uitdaging.

Waarom Groningen?

Aangezien mijn middelbare school in Zuid-Oost Drenthe is, was Groningen voor mij altijd de eerste en meest voor de hand liggende keuze als het ging om een stad om te studeren. Ik had al voorzichtig kennis gemaakt met de stad en kende veel mensen die in Groningen zaten. De stad staat in heel Nederland bekend om haar jonge en actieve bewoners en dat sprak me ontzettend aan. Ik haal enorm veel energie uit het zijn in de stad en ik heb dan ook nog geen dag spijt van de keuze voor Groningen.

Toekomst

Media Studies biedt mij hopelijk de springplank om aan een carrière in de media wereld te beginnen. Ik werk ontzettend graag met mensen en ben houdt er van sociaal bezig te zijn. Ik zou willen werken in de wereld van radio of televisie/film, dan wel vóór of áchter de schermen in zowel binnen- als buitenland. Ik hoop met behulp van deze bachelor een stageplek te vinden die me dit pad op kan leiden, maar kijk eerst vooral uit naar de komende drie jaar studeren.

Gouden tip

Zonder al te zweverig te worden is het denk ik ontzettend belangrijk dat een aankomend student stil staat bij hoe hij of zij invulling wil geven aan het leven en vooral iets moet zoeken wat hem/haar gelukkig maakt. Er zijn heel veel studies om uit te kiezen en ik snap dat het soms een beetje te veel kan worden. Ga vooral uit van wat je leuk lijkt en als je al weet wat je jezelf misschien over tien jaar ziet doen, ga dan op zoek naar een studie die daarop aansluit.

Laatst gewijzigd:22 februari 2018 09:07
printView this page in: English