Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der Letteren

Dag van de Groninger Geschiedenis

Wanneer:za 14-10-2017 11:00 - 17:00
Waar:RHC Groninger Archieven, Cascadeplein 4 en 10
Dag van de Groninger Geschiedenis 2017
Dag van de Groninger Geschiedenis 2017

Ben jij ook nieuwsgierig naar de geschiedenis van onze mooie stad? Neem dan op zaterdag 14 oktober een kijkje bij de Dag van de Groninger Geschiedenis die in het kader van de Maand van de Geschiedenis in de Groninger Archieven wordt georganiseerd. Het thema van dit jaar is: 'Geluk'.

De dag biedt een uitgebreid programma bestaande uit lezingen (o.a. door prof. dr. Theo Meder en dr. Susan Aasman), rondleidingen door de archieven en de stad, muziekoptredens, interviews, de Grote Geschiedenisquiz en andere activiteiten.

De toegang tot het evenement is gratis. Voor sommige activiteiten als de rondleidingen kunnen van tevoren gratis kaarten worden besteld.

Meer informatie

Website

Twitter