About usFaculty of LawOnderwijsPraktische informatieVoorlichting
The 'Sun Voyager' sculpture in Reykjavik

Going on LLB Exchange to Reykjavik, Iceland

Date:05 March 2019

I did my exchange semester at the University of Reykjavik in Iceland. Iceland is just an amazing, amazing place: the landscape is ever changing and absolutely breathtaking – 100% recommend going there for a holiday, and also as an exchange location.

Elien Tuinte

Studeren op Aruba: Van ‘nooit buiten Europa’ naar ‘drie landen buiten Europa’ in een half jaar

Date:15 February 2019
Jarenlang heb ik geroepen dat ik nooit naar het buitenland zou gaan voor een stage of voor mijn studie. Bewust had ik gekozen voor een Nederlandse opleiding, namelijk de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid. Toch begon ik me in het laatste jaar van mijn bachelor af te vragen wat ik hierna wilde doen. Meteen een master? Nee, ik wilde niet al na een jaar klaar zijn.
Eva

A Dutch student’s guide to making more (international) friends

Date:29 January 2019
Het is best raar als je erover nadenkt dat je op iemand afstapt en denkt: ja, hier ga ik vrienden mee worden! Toch gaat iemand aanspreken niet altijd even makkelijk. Vooral als je als (kersverse) buitenlandse student in een nieuwe omgeving en cultuur terecht komt.