Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Celebration 25 year Dutch Institute of Systems and Control, January 16, Bernoulliborg

19 december 2012
The Dutch Institute of Systems and Control (DISC) is one of the oldest national research schools in the Netherlands. It is the immediate successor of the Dutch Network of Systems and Control, which was created (at the University of Groningen !) in 1987. Since its inception it has offered an extensive and internationally acclaimed course program to PhD students in systems and control.
DISC is marking its 25 year of existence with the appearance of a book about its history. In Groningen this will be celebrated with a reception, where the book will presented by the scientific director of DISC to the Faculty Board and the Graduate School of Science, and, of course, to the joint systems and control groups of the Johann Bernoulli Institute (JBI) and the Research Institute of Technology and Management (ITM).

Place and time: Bernoulliborg, January 16, 16.30-17.30 (next to the Take Away)

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.