Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Celebration 25 year Dutch Institute of Systems and Control, January 16, Bernoulliborg

19 december 2012
The Dutch Institute of Systems and Control (DISC) is one of the oldest national research schools in the Netherlands. It is the immediate successor of the Dutch Network of Systems and Control, which was created (at the University of Groningen !) in 1987. Since its inception it has offered an extensive and internationally acclaimed course program to PhD students in systems and control.
DISC is marking its 25 year of existence with the appearance of a book about its history. In Groningen this will be celebrated with a reception, where the book will presented by the scientific director of DISC to the Faculty Board and the Graduate School of Science, and, of course, to the joint systems and control groups of the Johann Bernoulli Institute (JBI) and the Research Institute of Technology and Management (ITM).

Place and time: Bernoulliborg, January 16, 16.30-17.30 (next to the Take Away)

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Merels in de stad minder gezond, maar leven langer

  Merels in de stad leven langer dan hun soortgenoten in de bossen, maar zijn minder gezond zijn dan hun familie op het platteland. Dat blijkt uit een studie van RUG biologen in vijf Europese steden die op 21 maart is gepubliceerd in het tijdschrift Biology...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 13 maart 2018

  ‘Biobased onderzoek ZAP gaat maatschappij veranderen’

  In juni 2018 opent Zernike Advanced Processing (ZAP) in Groningen de deuren van een uniek innovatielaboratorium op de Zernike Campus. ZAP biedt uitstekende faciliteiten voor experimenteel biobased onderzoek in Noord-Nederland. Bovendien kunnen bedrijven...