Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Junior Presentation Award 2012 for Vos

10 april 2012
Junior Presentation Award 2012 for Ewoud Vos
Junior Presentation Award 2012 for Ewoud Vos

Ewoud Vos, PhD student at the Institute for Technology, Engineering and Management , has won the Best Junior Presentation Award 2012. This was announced on Thursday, March 29 at the 31st Benelux Meeting on Systems and Control. This award is given for the best presentation given at the Benelux meeting by a junior researcher (i.e., someone working towards the PhD degree). 170 PhD's entered this competition.

This year’s Prize Commissioners were Prof. Johan Schoukens (Vrije Universiteit Brussel) and Dr. Simon van Mourik (Wageningen University).

Laatst gewijzigd:10 februari 2017 15:10

Meer nieuws

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

 • 21 augustus 2018

  Duizenden sterfgevallen voorkomen door vaccinaties

  Vaccineren helpt, concludeert RUG-promovendus Maarten van Wijhe in zijn proefschrift The public health impact of vaccination programmes in the Netherlands. Van Wijhe onderzocht Rijksvaccinatieprogramma’s gericht op zeven ziektes, en concludeert dat...