Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Junior Presentation Award 2012 for Vos

10 april 2012
Junior Presentation Award 2012 for Ewoud Vos
Junior Presentation Award 2012 for Ewoud Vos

Ewoud Vos, PhD student at the Institute for Technology, Engineering and Management , has won the Best Junior Presentation Award 2012. This was announced on Thursday, March 29 at the 31st Benelux Meeting on Systems and Control. This award is given for the best presentation given at the Benelux meeting by a junior researcher (i.e., someone working towards the PhD degree). 170 PhD's entered this competition.

This year’s Prize Commissioners were Prof. Johan Schoukens (Vrije Universiteit Brussel) and Dr. Simon van Mourik (Wageningen University).

Laatst gewijzigd:10 februari 2017 15:10

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Merels in de stad minder gezond, maar leven langer

  Merels in de stad leven langer dan hun soortgenoten in de bossen, maar zijn minder gezond zijn dan hun familie op het platteland. Dat blijkt uit een studie van RUG biologen in vijf Europese steden die op 21 maart is gepubliceerd in het tijdschrift Biology...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 19 maart 2018

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem