Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Junior Presentation Award 2012 for Vos

10 april 2012
Junior Presentation Award 2012 for Ewoud Vos
Junior Presentation Award 2012 for Ewoud Vos

Ewoud Vos, PhD student at the Institute for Technology, Engineering and Management , has won the Best Junior Presentation Award 2012. This was announced on Thursday, March 29 at the 31st Benelux Meeting on Systems and Control. This award is given for the best presentation given at the Benelux meeting by a junior researcher (i.e., someone working towards the PhD degree). 170 PhD's entered this competition.

This year’s Prize Commissioners were Prof. Johan Schoukens (Vrije Universiteit Brussel) and Dr. Simon van Mourik (Wageningen University).

Laatst gewijzigd:10 februari 2017 15:10

Meer nieuws

 • 12 december 2017

  Weidevogel en boer zijn gebaat bij ruige stalmest

  In agrarische graslanden spelen rode wormen een sleutelrol in de bodemvruchtbaarheid en in de voedselvoorziening van weidevogels. RUG-onderzoeker Jeroen Onrust onderzocht de wisselwerking tussen boeren, wormen en weidevogels. Hij concludeert dat de...

 • 06 december 2017

  Ribosomen bepalen lading van eiwitten

  Tijdens onderzoek naar de relatie tussen de ‘drukte’ in een cel, de ionsterkte en eiwitdiffusie ontdekten biochemici van de RUG iets bijzonders: positief geladen eiwitten blijven plakken aan de ribosomen. Dit verklaart waarom de meeste in water oplosbare...

 • 04 december 2017

  Controle over de spin-richting in een ‘sandwich’ van tweedimensionaal materiaal

  RUG-onderzoekers laten zien dat manipulatie van elektronenspin in grafeen mogelijk is met behulp van molybdeen diselenide. Hun resultaten zijn verschenen in het tijdschrift Nano Letters.