Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenAfdeling Informatiekunde

Informatiekunde in Groningen is volgens de Keuzegids Universiteiten 2011 de beste opleiding informatiekunde

20 december 2010
Keuzegids 2011: Informatiekunde Groningen op 1

Met twaalf opleidingen die in hun categorie als beste uit de bus komen, waaronder Informatiekunde, én een gedeelde tweede plaats in de algemene rangschikking van brede klassieke universiteiten, krijgt de Rijksuniversiteit Groningen een uitstekende beoordeling in de Keuzegids 2011.

Over Informatiekunde schrijft de redactie: Voor de beste informatiekunde-opleiding moet je naar Groningen.

De Keuzegids is een consumentengids voor universitaire opleidingen, waarin jaarlijks alle opleidingen in het wetenschappelijk onderwijs worden besproken. De gids wordt uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).

In november 2010 kwam de Groningse bachelorstudie Informatiekunde ook als beste uit de bus bij het onderzoek van de website KiesJeStudie.nl.

Lees het artikel op de RUGnieuwspagina...

Laatst gewijzigd:30 juli 2018 14:27