Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenAfdeling Informatiekunde

Alumnidag Alfa-informatica/Informatiekunde

18 december 2008
Alle wetenswaardigheden rond deze dag
Laatst gewijzigd:30 juli 2018 14:27

• 07 december 2018

Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

• 03 december 2018

Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.

• 28 november 2018

RUG brengt partijen samen voor innovaties in digitale samenleving

Tijdens de Digital Society Conference van de VSNU op 27 november jl. heeft de Rijksuniversiteit Groningen het boek ‘Samen kennis en innovaties ontwikkelen: digital society’ gepresenteerd. Dean of Industry Relations Iris Vis: "Digitalisering maakt steeds...