Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenDepartment of Arts, Culture and MediaWie wat waar

Studievereniging IK

De studievereniging Kunsten, Cultuur en Media

IK is opgericht in 2003 en is de studievereniging voor de studenten van Kunsten, Cultuur en Media. De vereniging organiseert diverse vakinhoudelijke activiteiten zoals het Kunstencongres, een carrièreweek en Museumsalons in samenwerking met het Groninger Museum. Daarnaast organiseert de vereniging niet-vakinhoudelijke activiteiten zoals maandelijkse borrels, feesten, een open podium en een buitenlandse excursie. Daarnaast is IK een toevoeging op de studietijd: door de vele activiteiten leren studenten snel en op een leuke manier hun mede-studenten kennen.  

Activiteiten

Voor eerstejaars studenten wordt er in het weekend na de eerste collegeweek een introductiekamp georganiseerd. Verder zijn er elke eerste woensdag van de maand de maandelijkse borrels, waar leden tegen gereduceerde prijs drankjes kunnen drinken en in contact kunnen komen met mede-studenten. Vlak voor de kerstvakantie is er het Gala. Ook wordt ieder jaar een Almanak uitgebracht. Ongeveer drie keer per jaar is er een feest en verschijnt ons kunstmagazine Artefact. Verder organiseren we lezingen, de boekenverkoop voor alle studenten KCM en excursies. Kortom: er is genoeg te beleven bij IK.

Studieboekenprogramma

IK biedt een compleet boekenprogramma aan, waarbij leden studieboeken kunnen afnemen met een korting van 10% op de winkelprijs.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met de onderstaande adres of mailen naar info@studieverenigingik.nl. Voor meer informatie kun je altijd terecht op de  IK-website (www.studieverenigingik.nl).  

Algemene Vragen

Algemeen adres

info@studieverenigingik.nl

Lidmaatschap

Irene de Ruijter (secretaris)

secretaris@studieverenigingik.nl


Laatst gewijzigd:25 juli 2018 15:55
printView this page in: English