Alumni Support research and education Groningen University Fund
Adelaide, Australië

Wetenschappelijke stage Flinders Medical Centre - Australië, Adelaide

Auteur:Anke van den Merkhof
Mede dankzij de bijdrage van de Stichting Groninger Universiteitsfonds heb ik begin dit jaar naar Adelaide in Australië kunnen afreizen voor mijn stage wetenschap.
Melbourne, Australië

Faculty of Science and Engineering - Australië, Melbourne

Auteur:Anne van Wijngaarden
Project: Unravelling molecular mechanisms of B cell proliferation: How B cells go bad
Purple-crowned fairy wrens. In the middle of the little group, there is a male in full breeding plumage: the name-giving purple crown, surrounded by a black circlet. Image credit: Niki Teunissen/AWC.

Nuptial Gifts in a Cooperative breeder - Australia, Mornington

Auteur:Jana Riederer
In the final semester of my MSc degree, I worked with Monash University (Australia) on a research project concerning nuptial gifts in a cooperative breeder.
Hiking near Garmisch-Partenkirchen

Faculty of Science and Engineering - Germany, Munich

Auteur:Codrut-Andrei Diaconu
In September 2019 I started an Erasmus exchange at the Technical University of Munich, Germany.
Berlijn, Duitsland

Research Master Molecular Medicine and Innovative Treatment - Duitsland, Berlijn

Auteur:Sam Neppelenbroek
In de periode van november 2019 tot en met mei 2020 heb ik, mede door de financiële hulp van het Groninger Universiteitsfonds, een onderzoeksstage gedaan in Berlijn.
Lund, Sweden

Faculty of Economics & Business - Sweden, Lund

Auteur:Ruud Bossink
After finishing the master program in Finance at the University of Groningen, I got the chance to complete a Double Degree Program with Lund University.
Barcelona, Spanje

Faculty of Science and Engineering - Spanje, Barcelona

Auteur:Annelies Dellink
4 januari vloog ik naar Barcelona om aan het laatste avontuur van mijn student-zijn te beginnen: een afstudeerstage op de psychiatrie afdeling van een kliniek in de Catalaanse hoofdstad.
Downtown New York

Faculty of Philosophy – USA, New York

Auteur:Wouter Wiersma
I am a research master student in Philosophy at the university of Groningen. With the help of a generous contribution of the GUF University Fund, I went to Columbia University in New York
Pucon, Chile

Faculty of Science and Engineering - Chile, Pucon

Auteur:Zimai Li
I contacted a lecturer of mine Prof. Jan Komdeur about a master project opportunity on behavioural ecology.
Paramaribo, Suriname

Combicoschap tropen- en sociale geneeskunde - Suriname, Paramaribo

Auteur:Lara Pladet
Van oktober tot december 2019 heb ik mijn combicoschap tropen- en sociale geneeskunde mogen lopen in Suriname.