Alumni Support research and education Groningen University Fund
Barcelona, Spanje

Faculty of Science and Engineering - Spanje, Barcelona

Auteur:Annelies Dellink
4 januari vloog ik naar Barcelona om aan het laatste avontuur van mijn student-zijn te beginnen: een afstudeerstage op de psychiatrie afdeling van een kliniek in de Catalaanse hoofdstad.
Downtown New York

Faculty of Philosophy – USA, New York

Auteur:Wouter Wiersma
I am a research master student in Philosophy at the university of Groningen. With the help of a generous contribution of the GUF University Fund, I went to Columbia University in New York
Pucon, Chile

Faculty of Science and Engineering - Chile, Pucon

Auteur:Zimai Li
I contacted a lecturer of mine Prof. Jan Komdeur about a master project opportunity on behavioural ecology.
Paramaribo, Suriname

Combicoschap tropen- en sociale geneeskunde - Suriname, Paramaribo

Auteur:Lara Pladet
Van oktober tot december 2019 heb ik mijn combicoschap tropen- en sociale geneeskunde mogen lopen in Suriname.
Villarica, Chile

Faculty of Science and Engineering - Chile, Villarica

Auteur:Samyuktha Rajan
In September 2019, I went to Chile to do fieldwork as part of my first master thesis.
Toronto, Canada

Research Master Filosofie - Canada, Toronto

Auteur:Lonneke Oostland
Voor de research master filosofie was ik verplicht om een semester in het buitenland door te brengen. Hiervoor koos ik, samen met mijn mentor, de University of Toronto.
Weekend trip naar de Tongariro Crossing

Faculty of Science and Engineering - Nieuw Zeeland, Auckland

Auteur:Nikki Dreijer
Met behulp van een beurs van het Groninger Universiteits Fonds heb ik een onderzoeksproject in Auckland, Nieuw-Zeeland kunnen uitvoeren.
Yale University en een van de vele Yale Shuttles

Faculteit Medische Wetenschappen - USA, New Haven

Auteur:Annemiek Veldsink
Op 22 november 2019 vertrok ik voor een onderzoeksstage van een halfjaar naar New Haven, Connecticut, USA.
Agogo, Ghana

Wetenschappelijke stage Geneeskunde - Ghana, Agogo

Auteur:Lotte van Rietschoten
Vanwege mijn interesse in tropische infectieziekten & global health besloot ik mijn wetenschappelijke stage bij afd infectieziekten/UMCG te gaan doen.
Toronto Skyline

Faculty of Arts - Canada, Toronto

Auteur:Annika Roßmanith
I am a student from Germany, finishing my master’s degree in Multilingualism (Applied Linguistics) at the Campus Fryslân in Leeuwarden.