Skip to ContentSkip to Navigation
About usHow to find usVisual IdentityApplicationsTemplates

Wordsjablonen

DotOffice

Er zijn Word-sjablonen beschikbaar voor een brief, memo, agenda, notulen etc. Deze sjablonen zijn binnen de UWP in Word te vinden onder het tabblad /RUG. Klik op ‘DotOffice’ en een lijst met beschikbare sjablonen klapt uit. Werken in DotOffice vereist een aantal instellingen, deze kunt u samen met een voorbeeldsjabloon vinden in de Quick Start Word-sjablonen DotOffice. Wilt u maximaal profiteren van DotOffice (voor Word en Powerpoint)? Schrijf u dan in voor de cursus ‘Slimmer werken met DotOffice’.

Geen DotOffice in het menu?

Als de DotOffice-knop of het /RUG-tabblad niet zichtbaar is, kunt u DotOffice installeren (voor UWP-gebruikers ) of online gebruiken (via uwp.rug.nl).

Vragen?

Helpteksten zijn te vinden in WORD achter het paarse vraagteken op het tabblad /RUG. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u met de CIT Servicedesk contact opnemen.

RTF-bestanden

Niet Windows-gebruikers die documenten in de huisstijl willen maken, kunnen via huisstijl@rug.nl RTF-bestanden aanvragen.

Formulieren

Als u behoefte hebt aan een hulpmiddel voor het maken van formulieren in de huisstijl, stuur dan een mail naar de afdeling communicatie - huisstijl ( huisstijl@rug.nl ).

Laatst gewijzigd:18 juni 2019 09:51
printView this page in: English