Over onsWaar vindt u onsHuisstijlMerkbeleidMerkenarchitectuurExterne logo's in RUG huisstijl

Gebruik RUG-huisstijl door studenten en verenigingen

Studenten

Studenten kunnen voor studiedoeleinden gebruik maken van een rapportsjabloon, een Powerpointpresentatie en een Excelsheet. De programmatuur is beschikbaar via de StudentenWerkPlek (SWP). Voor meer informatie zie FAQ studenten.

Voor scripties of studiepresentaties op papier kunnen studenten het logo downloaden .

Studenten- en studieverenigingen

Studenten- en studieverenigingen mogen in een aantal gevallen het logo van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) gebruiken in hun uitingen. Gebruik van de volledige RUG-huisstijl is niet toegestaan, om voldoende onderscheid te maken met uitingen die van de RUG zelf afkomstig zijn.

Logo RUG in alle uitingen

Een studenten- of studievereniging mag in principe het logo van de RUG vermelden wanneer:

• de vereniging erkend is door het CUOS;
  • de vereniging ondersteuning van het CUOS ontvangt in de vorm van subsidie en/of huisvesting;
  • de vereniging voldoet aan de voorwaarden voor de aanvraag van bestuursbeurzen, zie voor meer informatie de internetsite van het CUOS.

Voorwaarden logogebruik

• In woord en beeld moet duidelijk zijn dat de communicatie-uitingen afkomstig zijn van een studenten- of studievereniging;
  • Voor het gebruik van het RUG-logo gelden de volgende regels;
  • Oneigenlijk gebruik van het logo is niet toegestaan.

Facultaire studieverenigingen

Voor het gebruik van het RUG-logo door facultaire studieverenigingen kunnen faculteiten zelf richtlijnen opstellen.

Laatst gewijzigd:26 juni 2015 14:29
printOok beschikbaar in het: English