About us Organization Administrative organization Advisory committees CUOS

Centraal Uitvoeringsorgaan voor de Studentenorganisaties (CUOS)

Onder 'Regelingen' is het Profileringsfonds te vinden die duidelijkheid geeft over de bestuursbeurzen. Ook is onder dat kopje uitgelegd hoe ondersteuning vanuit de RUG werkt in het 'Kader' en andere documenten.

Voor vragen over uitbetaling van beurzen en collegegeldvrij besturen kunt u contact opnemen met de Universitaire Fondsen Commissie via ufc rug.nl.

Belangrijke data

- Besluitvormende vergadering; donderdag 28 mei 2020 om 08:30 uur. Deze vergadering is openbaar en zal digitaal plaatsvinden. U dient zich voor uw aanwezigheid aan te melden via cuos@rug.nl.

Voor vragen zijn wij te bereiken via cuos rug.nl, onderstaande e-mailadressen en via 050-363 4657. Wij zijn niet elke dag telefonisch bereikbaar. Wilt u er zeker van zijn iemand van ons te kunnen bereiken, maak dan een belafspraak via voornoemd mailadres. Ons kantoor zit aan de Muurstraat 16. Post kan naar Postbus 72, 9700 AB Groningen.

CUOS-bestuur 2019-2020

Portefeuille E-mail