Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Scholierenacademie Students Profielwerkstuk

Profielwerkstukprijzen

Elk jaar reiken het Alfa-, Bèta- en Gammasteunpunt van de RUG prijzen uit voor het beste profielwerkstuk van dat jaar. Een jury van wetenschappers, docenten en studenten kiest het allebeste profielwerkstuk. Win jij €250?

Doe jij mee?
Doe jij mee?

Stuur je PWS in!

Tot en met 1 maart 2023 kun je je profielwerkstuk insturen om mee te dingen met de prijs. Vul daarvoor het formulier hieronder in. We vragen je wel om maar één formulier in te vullen als een werkstuk onder bijvoorbeeld zowel alfa als gamma valt. Wij zorgen dan wel dat het op de goede plek terecht komt.

Na 1 maart gaat ons team van studenten zo snel mogelijk aan de slag om alle werkstukken te beoordelen. Je krijgt dan te horen of je bij de laatste vijf zit. Vervolgens gaat een jury, bestaande uit docenten van de middelbare school en onderzoekers van de universiteit, deze genomineerden beoordelen.

Feestelijke uitreiking

Op 20 april 2023 reiken we de drie prijzen én de publieksprijs uit tijdens onze feestelijke profielwerkstukmiddag. Op deze middag hebben we een markt ingericht waar de genomineerde scholieren een kraampje hebben met hun onderzoek. Daarnaast nodigen we ook wetenschappers van de RUG uit om zo'n kraampje in te richten. Het publiek kan zo alles leren over de verschillende onderzoeken.

Laatst gewijzigd:09 november 2022 11:53