Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Scholierenacademie Students Profielwerkstuk

Stel ons je vraag!

Onderzoek doen is leuk en interessant, maar niet altijd makkelijk! Daarom zijn het Alfasteunpunt, Bètasteunpunt en Gammasteunpunt door de Rijksuniversiteit Groningen speciaal opgericht om jou te helpen met je profielwerkstuk.

Je vragen kun je naar ons sturen via de mail. We mailen je zo snel mogelijk terug. Soms is ons antwoord beter uit te leggen via de telefoon of via video-bellen. Als dat zo is, bieden we je graag aan om met één van onze studenten te (video)bellen op een moment dat jou goed uitkomt. In het gesprek van ongeveer 15 minuten kun je met een van ons je vraag bespreken.

  • Voor Geschiedenis, Filosofie, Godsdienst, de cultuurvakken en de taalvakken kun je terecht bij het Alfasteunpunt: alfasteunpunt@rug.nl
  • Voor Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde en Biologie kun je terecht bij het Bètasteunpunt: betasteunpunt@rug.nl
  • Voor Economie, Aardrijkskunde, M&O en Maatschappijleer/-wetenschappen kun je terecht bij het Gammasteunpunt: gammasteunpunt@rug.nl

Twijfel je waar je precies naartoe moet mailen, bijvoorbeeld omdat je voor meerdere vakken een vraag hebt? Geen probleem! Mail gewoon naar één van de drie e-mailadressen. We werken nauw met elkaar samen, dus we zullen ervoor zorgen dat jouw vraag op de goede plek terecht komt.

Floor werkt bij het Gammasteunpunt. Stel haar of één van haar collega's een vraag!
Floor werkt bij het Gammasteunpunt. Stel haar of één van haar collega's een vraag!
Laatst gewijzigd:05 december 2023 11:32