About us Faculty of Law Onderwijs Practical information Voorlichting

Datum:03 november 2021
Auteur:Claudia Dijkstra
Heinrich Winter

Heinrich Winter is een gedreven onderzoeker en docent. Door de vele onderzoeksprojecten voor ministeries en gemeenten waarbij hij betrokken was en is, heeft hij veel kennis over de praktijk van overheidsorganisaties waarover hij tijdens de colleges graag vertelt. Hij geeft onder meer de vakken Elementaire Bestuurskunde en aan de campus in Leeuwarden verschillende vakken van de master Governance and Law in Digital Society. Hij begeleidt het bachelorafsluitende Bestuurskundig Onderzoeksproject. Hij studeerde Juridische Bestuurswetenschappen en Sociologie in Groningen. Naast zijn werk als hoogleraar Bestuurskunde is hij verbonden aan Pro Facto, een juridisch en bestuurskundig onderzoeks- en adviesbureau in Groningen.

Tags: Docenten

Claudia Dijkstra

Hi! Mijn naam is Claudia Dijkstra, 20 jaar en momenteel student Juridische Bestuurskunde. Daarnaast help ik als student-assistend mee met de promotie van de studie!