Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ann Woolcock Memorial Award American Thoracic Society 2010 Reinoud Gosens

31 mei 2010

Op 17 mei jl. heeft dr. Reinoud Gosens in New Orleans de Ann Woolcock Memorial Award 2010 van de American Thoracic Society (ATS) ontvangen. Deze prestigieuze prijs, ingesteld ter nagedachtenis aan de vermaarde onderzoeker op het gebied van longziekten, prof. dr. Ann Woolcock, wordt jaarlijks op het internationale congres van de ATS uitgereikt aan een veelbelovende jonge onderzoeker in dit veld. Dr. Gosens is als tenure track Assistant Professor Translational Pharmacology verbonden aan de afdeling Moleculaire Farmacologie en verricht zijn onderzoek binnen het kader van het Groningen Research Institute of Pharmacy (GRIP) en het Groningen Research Institute for Asthma and COPD (GRIAC).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 24 augustus 2018

  Bart van Wees benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw

  Prof.dr.ir. Bart van Wees is donderdag benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.