Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ann Woolcock Memorial Award American Thoracic Society 2010 Reinoud Gosens

31 mei 2010

Op 17 mei jl. heeft dr. Reinoud Gosens in New Orleans de Ann Woolcock Memorial Award 2010 van de American Thoracic Society (ATS) ontvangen. Deze prestigieuze prijs, ingesteld ter nagedachtenis aan de vermaarde onderzoeker op het gebied van longziekten, prof. dr. Ann Woolcock, wordt jaarlijks op het internationale congres van de ATS uitgereikt aan een veelbelovende jonge onderzoeker in dit veld. Dr. Gosens is als tenure track Assistant Professor Translational Pharmacology verbonden aan de afdeling Moleculaire Farmacologie en verricht zijn onderzoek binnen het kader van het Groningen Research Institute of Pharmacy (GRIP) en het Groningen Research Institute for Asthma and COPD (GRIAC).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vervuiling leidt tot risico's voor Arctische ganzen

  Vervuiling van lucht, water en bodem kan verstrekkende gevolgen hebben voor dieren in poolgebieden. Een internationaal team onder leiding van Isabella Scheiber, Maarten Loonen en Jan Komdeur van de Rijksuniversiteit Groningen, met collega's van de universiteiten...

 • 30 november 2018

  NTU Singapore and UG sign Double Doctorate agreement

  The highly ranked Nanyang Technological University ( NTU ) in Singapore and the University of Groningen (UG) have signed a Collaborative Degree PhD Programme in Materials and Nanoscience/-engineering . This agreement allows for the co-supervision of...

 • 29 november 2018

  SLF Afstudeerprijs voor student Technische Bedrijfskunde

  Masterstudent Bram Klein Kranenbarg van de Rijksuniversiteit Groningen heeft de SLF Afstudeerprijs 2018 gewonnen. Hij nam het in de finale op tegen Collin Drent van de Technische Universiteit Eindhoven. De jury koos unaniem Bram Klein Kranenbarg als...