Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ann Woolcock Memorial Award American Thoracic Society 2010 Reinoud Gosens

31 mei 2010

Op 17 mei jl. heeft dr. Reinoud Gosens in New Orleans de Ann Woolcock Memorial Award 2010 van de American Thoracic Society (ATS) ontvangen. Deze prestigieuze prijs, ingesteld ter nagedachtenis aan de vermaarde onderzoeker op het gebied van longziekten, prof. dr. Ann Woolcock, wordt jaarlijks op het internationale congres van de ATS uitgereikt aan een veelbelovende jonge onderzoeker in dit veld. Dr. Gosens is als tenure track Assistant Professor Translational Pharmacology verbonden aan de afdeling Moleculaire Farmacologie en verricht zijn onderzoek binnen het kader van het Groningen Research Institute of Pharmacy (GRIP) en het Groningen Research Institute for Asthma and COPD (GRIAC).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 25 april 2018

  Revolutie in de sterrenkunde door nieuwe metingen

  homepagenews, research, astronomy, astronomie, FSE, NOVA, corporate, etc.

 • 24 april 2018

  Surfen door de natuurkunde

  Niemand heeft Einstein nog op een fout kunnen betrappen, verandering van omgeving levert nieuwe ideeën op en het is onwaarschijnlijk dat er ooit een Theorie van Alles komt. En dat is maar goed ook, want het zou saai zijn wanneer we alles begrijpen....

 • 13 april 2018

  Nationale Roadmap: subsidies voor Groningse onderzoeksfaciliteiten

  Het Bestuur van NWO heeft tien aanvragen in de Nationale Roadmap voor Grootschalige Wetenschappelijke Infrastructuur gehonoreerd, voor een totaalbedrag van €138 miljoen. De (deels) Groningse faciliteiten ATHENA, KM3Net, NEMI, Ruisdael Observatory en...