Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ann Woolcock Memorial Award American Thoracic Society 2010 Reinoud Gosens

31 mei 2010

Op 17 mei jl. heeft dr. Reinoud Gosens in New Orleans de Ann Woolcock Memorial Award 2010 van de American Thoracic Society (ATS) ontvangen. Deze prestigieuze prijs, ingesteld ter nagedachtenis aan de vermaarde onderzoeker op het gebied van longziekten, prof. dr. Ann Woolcock, wordt jaarlijks op het internationale congres van de ATS uitgereikt aan een veelbelovende jonge onderzoeker in dit veld. Dr. Gosens is als tenure track Assistant Professor Translational Pharmacology verbonden aan de afdeling Moleculaire Farmacologie en verricht zijn onderzoek binnen het kader van het Groningen Research Institute of Pharmacy (GRIP) en het Groningen Research Institute for Asthma and COPD (GRIAC).

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 27 juni 2018

  Internationaal eerbetoon voor Groningse sterrenkundige Mariano Mendez

  Mariano Mendez, hoogleraar hoge-energie astrofysica aan de Rijksuniversiteit Groningen, wordt internationaal geëerd voor zijn hulp aan jonge wetenschappers in ontwikkelingslanden. Op zondagavond 15 juli ontvangt hij de Distinguished Service Medal van...

 • 27 juni 2018

  Grutto's blijken echte hoogvliegers

  Onze nationale vogel, de grutto, vliegt tijdens zijn trektocht naar en van de West-Afrikaanse overwinteringebieden voor meer dan 20% van de tijd op grote hoogte. Dat wil zeggen op ca. vijf kilometer; soms vliegen de grutto’s zelfs op hoogtes van bijna...

 • 08 juni 2018

  Feringa verguld met bronzen buste en boek

  Donderdagmiddag 7 juni werd een klein Nobel-feestje gevierd op de Rijksuniversiteit Groningen. Beide Nobelprijswinnaars van de RUG zijn in brons vereeuwigd: natuurkundige prof. dr. Frits Zernike staat al zo'n 60 jaar in het Academiegebouw en vanaf nu...