About us Latest news News News articles

Feestelijke start Koolhydraten Kenniscentrum

04 februari 2009

Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven start op 4 februari 2009 door middel van een feestelijke handeling een omvangrijk vraaggestuurd onderzoeksprogramma op het gebied van koolhydraten. Het Carbohydrate Competence Center (CCC) brengt alle relevante koolhydraatkennis in Nederland bij elkaar en biedt aan deelnemende industrieën én anderen de kans om hun economische waarde te vergroten. Het recent gevormde zuivelconcern FrieslandCampina Domo in Beilen is, als één van de oprichters van het CCC, gastheer van de bijeenkomst.

Contact: Geert Jan Arends, Transfer & Liaison Groep RUG, tel. 050-363 5458, e-mail: g.j.arends rug.nl

Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:13