Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenAfdeling Internationale betrekkingen en internationale organisatieWho what where

Studievereniging Clio

Dag (aankomend) IBIO-student!

Clio, de studievereniging van de opleiding Internationale Betrekkingen en Internationale Organisatie (IBIO) aan de Rijksuniversiteit Groningen, bestaat uit meer dan 1100 leden. Ruim zeventig actieve leden zetten zich jaarlijks in om Clio de grootste en ook de gezelligste studievereniging van de Faculteit der Letteren te houden!

Naast 10 tot 20% korting op de aanschaf van studieboeken, biedt Clio een scala aan activiteiten, zowel op het educatieve als het informele vlak. Studiegerelateerde activiteiten zijn er in de vorm van het congres, de carrieredag en de buitenlandse reis die elk jaar worden georganiseerd. Daarnaast vinden door het jaar heen verschillende lezingen en excursies plaats. Maar natuurlijk is Clio ook een gezelligheidsvereniging. Aan het begin van het studiejaar is er een introductiekamp voor alle eerstejaars IBIO studenten. Tevens zijn er borrels te bezoeken in de Rumba, zijn er regelmatig feesten en andere informele activiteiten. Ook komt vier keer per jaar het verenigingsmagazine Checks & Balances uit, waarin op een kritische manier educatieve en actuele internationale kwesties onder de loep worden genomen. Elk jaar wordt er tenslotte een almanak verzorgd voor alle IBIO studenten en worden er samenvattingen van de studieboeken aangeboden.

Zoals blijkt is Clio een grote studievereniging die opkomt voor de belangen van haar studenten op zowel educatief als informeel vlak. Maak dan ook gebruik van de faciliteiten die wij bieden en voel je van harte uitgenodigd voor al onze activiteiten!

Kijk voor meer informatie op Clio.nl!

Laatst gewijzigd:25 juli 2018 15:55
printView this page in: English