Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculty of Science and Engineering

Join de live Smart Industry Talks 10 juni, 20:30

10 juni 2015

Tijdens de live uitzending ‘Go Smart Industry Talks’ op 10 juni 2015, georganiseerd door de Kamer van Koophandel, staat Smart Industry centraal. De live uitzending is een webinar en start om 20.30 uur. U wordt meegenomen in de wereld die in een razend tempo verandert. Smart Industry heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken.

Een van de sprekers is Jacquelien Scherpen, hoogleraar discrete technologie en productie automatisering. Tevens is ze directeur van ENTEG, het ENgineering and TEchnology institute Groningen, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op 10 juni publiceert ze een Academic Roadmap Smart industry die ze samen initieerde met o.a. Philips.

Datum, tijd: 10 juni, 20:30 uur

Locatie: vanuit huis op PC of tablet

U meldt aan via www.kvk.nl/smartindustry. Hier kunt u ook meer lezen over Smart Industry.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 01:29

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...