Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculty of Science and EngineeringFaculty News

Gebouwnaam Zernikeborg ludiek overgedragen

02 september 2014
Gebouwnaam ludiek overgedragen
Gebouwnaam ludiek overgedragen

Dinsdagochtend 9 uur heeft het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) de gebouwnaam Zernikeborg officieel overgedragen aan de Faculty of Science and Engineering (FSE). De naam is bestemd voor het nieuwe gebouw dat het Nijenborgh 4 complex gaat vervangen.

Onder begeleiding van een brassbandje bracht een CIT-delegatie de gebouwletters van het CIT-gebouw naar de ingang van Nijenborgh 4 alwaar CIT-directeur Tjeerd Willem Hobma de letters overdroeg aan de ph middelen van fseDick Veldhuis. CvB-lid Jan de Jeu was ook bij de ludieke happening aanwezig en onthulde aansluitend de nieuwe naam van het CIT-gebouw bekend maken: Smitsborg.

Laatst gewijzigd:10 februari 2017 12:08
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...