Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsInformatie voor aankomende FRW studenten

Informatie pre-master studenten

Je bent op weg naar je master, maar je zal nog een aantal bachelorvakken moeten volgen. Lees hier meer praktische informatie.

Introductie

Op maandag 3 september is er de introductie voor alle eerstejaars bachelorstudenten. Jij bent geen eerstejaars meer, maar wellicht vind je het leuk om daarbij aan te sluiten. Je leert de faculteit kennen en je mede (pre-master) studenten. Je ontvangt een uitnodiging hiervoor via de mail.

Inschrijven voor vakken

De datum waarop de vakinschrijving geopent wordt wordt nog bekend gemaakt. Voor je tentamens word je automatisch ingeschreven door de faculteit. In welke periode de vakinschrijving openstaat kan je van tevoren zien in de studiegids. Het wordt ook altijd aangekondigd op de Student Portal. Bekijk hieronder een een instructievideo hoe je je kan intekenen.

Instructievideo's ICT facilteiten

De onderstaande praktische links leiden je naar verschillende systemen en websites waar je allerlei studieinformatie kan vinden. Als je nieuw bent kan dit best verwarrend zijn. Je kunt daarom deze instructievideo's bekijken om de stappen te doorlopen om vakken te kunnen volgen en up to date te blijven voor en tijdens je studie.

Praktische links

Voorzieningen van FRW en de RUG

Laatst gewijzigd:28 augustus 2018 12:18
printView this page in: English