Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsInformatie voor aankomende FRW studenten

Introductie pre-master studenten

Je bent op weg naar je master, maar je zal nog een aantal bachelorvakken moeten volgen. Lees hier meer praktische informatie.

Introductie

Op 4 september 2017 vindt de introductiedag plaats. Op deze dag maak je kennis met je studiegenoten, je mentor, de studieadviseurs en docenten en krijg je meer informatie over je rooster en allerlei praktische zaken. Van de studieadviseurs ontvang je voor aanvang van de studie een mail met alle informatie over de introductie en de start van je studie.

Inschrijven voor vakken

Vanaf 15 augustus t/m 9 september 2017 kan je je inschrijven voor de vakken van semester 1a in Progresswww. Voor je tentamens word je automatisch ingeschreven door de faculteit. In welke periode de vakinschrijving openstaat kan je van tevoren zien in de studiegids. Het wordt ook altijd aangekondigd op de Student Portal. Bekijk hieronder een een instructievideo hoe je je kan intekenen.

Instructievideo's ICT facilteiten

De onderstaande praktische links leiden je naar verschillende systemen en websites waar je allerlei studieinformatie kan vinden. Als je nieuw bent kan dit best verwarrend zijn. Je kunt daarom deze instructievideo's bekijken om de stappen te doorlopen om vakken te kunnen volgen en up to date te blijven voor en tijdens je studie.

Praktische links

Voorzieningen van FRW en de RUG

Laatst gewijzigd:25 januari 2018 16:32
printOok beschikbaar in het: English