Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsInformatie voor aankomende FRW studenten

Informatie voor nieuwe master studenten

Het is bijna zover: de start van je master bij Ruimtelijke Wetenschappen! Om je op weg te helpen geven we je hier allerlei praktische informatie. Deze informatie is bedoeld voor studenten die toelaatbaar zijn tot een van de masters van Ruimtelijke Wetenschappen (volgens de toelatingscommissie als je een Nederlands diploma hebt en volgens de Admissions Office als je een internationaal diploma hebt).

Introductie

Je hebt je aangemeld voor een master bij de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Er is geen officiële introductie bij de faculteit voor studenten die in februari starten. Bij de meeste opleidingen zal de coördinator je uitnodigen voor een bijeenkomst of een gesprek.

Inschrijven voor vakken

Vanaf 8 januari t/m 28 januari 2018 kan je je inschrijven voor de vakken van semester 2a in Progresswww. Voor je tentamens word je automatisch ingeschreven door de faculteit. In welke periode de vakinschrijving openstaat kan je van tevoren zien in de studiegids. Het wordt ook altijd aangekondigd op de Student Portal. Hieronder staat een link naar onder andere een instructie hoe je je kan intekenen voor de vakken.

Wanneer je nog niet staat ingeschreven kan het zijn dat je jezelf niet kan inschrijven voor vakken. Stuur in dat geval een mail naar L.Deen@rug.nl. Je wordt dan (onder voorbehoud) ingeschreven voor de vakken van 2a.

Instructievideo's ICT facilteiten

De onderstaande praktische links leiden je naar verschillende systemen en websites waar je allerlei studieinformatie kan vinden. Als je nieuw bent kan dit best verwarrend zijn. Je kunt daarom deze instructievideo's bekijken om de stappen te doorlopen om vakken te kunnen volgen en up to date te blijven voor en tijdens je studie.

Praktische studieinformatie

Voorzieningen van FRW en de RUG

Laatst gewijzigd:25 januari 2018 16:28
printOok beschikbaar in het: English