Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Ruimtelijke WetenschappenOnderwijsInformatie voor aankomende FRW studenten

Informatie voor nieuwe master studenten

Het is bijna zover: de start van je master bij Ruimtelijke Wetenschappen! Om je op weg te helpen geven we je hier allerlei praktische informatie. Deze informatie is bedoeld voor studenten die toelaatbaar zijn tot een van de masters van Ruimtelijke Wetenschappen (volgens de toelatingscommissie als je een Nederlands diploma hebt en volgens de Admissions Office als je een internationaal diploma hebt).

Introductie

Je hebt je aangemeld voor een master bij de faculteit Ruimtelijke Wetenschappen. Er is geen officiële introductie voor studenten die in februari starten. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met de coördinator van je master of met de afdeling studieadvies. De volgende opleidingen hebben een introductie gepland voor februari-instroom. Je krijgt hiervoor per mail een uitnodiging.

Opleiding Datum en tijd Locatie
Economic Geography 8 februari 2019, 10.00 uur Mercatorgebouw 5416.0052
Environmental and Infrastructure Planning 4 februari 2019, 10.00 uur Mercatorgebouw 5416.0060
Real Estate Studies 31 januari 2019, 10.00 uur Mercatorgebouw 5416.0057
Socio-Spatial Planning 31 januari 2019, 10.30 uur Mercatorgebouw 5417.0322

Inschrijven voor vakken

Voor je tentamens word je automatisch ingeschreven door de faculteit. In welke periode de vakinschrijving openstaat kan je van tevoren zien in de studiegids. Het wordt ook altijd aangekondigd op de Student Portal. Hieronder staat een link naar onder andere een instructie hoe je je kan intekenen voor de vakken. Het kan zijn dat je uitgesloten bent voor de inschrijving in semester 2a. Je kunt dan contact opnemen met educationoffice.fss@rug.nl.

Instructievideo's ICT facilteiten

De onderstaande praktische links leiden je naar verschillende systemen en websites waar je allerlei studieinformatie kan vinden. Als je nieuw bent kan dit best verwarrend zijn. Je kunt daarom deze instructievideo's bekijken om de stappen te doorlopen om vakken te kunnen volgen en up to date te blijven voor en tijdens je studie.

Praktische studieinformatie

Voorzieningen van FRW en de RUG

Laatst gewijzigd:23 januari 2019 12:44
printView this page in: English