OnderwijsOpleidingenHonours College

Fellowships for Innovation of Teaching uitgereikt

07 februari 2017
Fellowships for Innovation of Teaching

Op 6 februari zijn de Fellowships for Innovation of Teaching (FIT) uitgereikt aan 19 docenten van de universiteit die betrokken zijn in het excellentie onderwijs (Honours College, UCG, Graduate Schools). Rector Magnificus prof. dr. Elmer Sterken heeft deze fellowships uitgereikt namens het bestuur van de Universiteit.

De FIT focussen op innovatie in excellentie onderwijs, met het doel om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Het selectiecomité bestaat uit onder andere Elmer Sterken (Rector Magnificus), Hanny Elzinga (dean Honours College), Hans van Ees (dean UCG), Ritsert Jansen (dean Talent Development) and Lou Leij (dean of Graduate Schools).

De docenten die een FIT hebben ontvangen zijn: Babette Hellemans (LET), Danny Kostons (GMW), Ferdinand Lewis (UCG), Gerco Onderwater & Wander Jager (UCG), Isabel Estrada Vaquero & Killian McCarthy (FEB), Jan Albert van Laar (FWB), Jan-Luuk Hillebrands (MED), Jelte Olthof (LET), Joke van der Mark (MED), Marco Grzegorczyk (FES), Miklós Kiss (LET), Nicolle Zeegers (FRG), Ryan Wittingslow (UCG), Senka Neuman Stanivukovic (LET), Simon Friederich & Benjamin Bewersdorf (UCG/FWB), Steven Hoekstra (FES).

Laatst gewijzigd:23 maart 2017 15:10