Skip to ContentSkip to Navigation
OnderwijsOpleidingenHonours College

Fellowships for Innovation of Teaching uitgereikt

07 februari 2017
Fellowships for Innovation of Teaching

Op 6 februari zijn de Fellowships for Innovation of Teaching (FIT) uitgereikt aan 19 docenten van de universiteit die betrokken zijn in het excellentie onderwijs (Honours College, UCG, Graduate Schools). Rector Magnificus prof. dr. Elmer Sterken heeft deze fellowships uitgereikt namens het bestuur van de Universiteit.

De FIT focussen op innovatie in excellentie onderwijs, met het doel om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Het selectiecomité bestaat uit onder andere Elmer Sterken (Rector Magnificus), Hanny Elzinga (dean Honours College), Hans van Ees (dean UCG), Ritsert Jansen (dean Talent Development) and Lou Leij (dean of Graduate Schools).

De docenten die een FIT hebben ontvangen zijn: Babette Hellemans (LET), Danny Kostons (GMW), Ferdinand Lewis (UCG), Gerco Onderwater & Wander Jager (UCG), Isabel Estrada Vaquero & Killian McCarthy (FEB), Jan Albert van Laar (FWB), Jan-Luuk Hillebrands (MED), Jelte Olthof (LET), Joke van der Mark (MED), Marco Grzegorczyk (FES), Miklós Kiss (LET), Nicolle Zeegers (FRG), Ryan Wittingslow (UCG), Senka Neuman Stanivukovic (LET), Simon Friederich & Benjamin Bewersdorf (UCG/FWB), Steven Hoekstra (FES).

Laatst gewijzigd:23 maart 2017 15:10

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...