Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenOrganisatie

Vacature student-assistent Green Office

De Green Office Groningen coördineert en initieert aan duurzaamheid gerelateerde projecten aan de Rijksuniversiteit Groningen. We hebben een fysieke werkplek aan de Visserstraat 49 en vormen hét aanspreekpunt op het gebied van duurzaamheid voor studenten en medewerkers. We zoeken een student-assistent die ons team komt versterken!

Wat ga je doen?

Als student-assistent bij de Green Office zet je projecten en evenementen op voor studenten en medewerkers van de RUG. De Green Office werkt vaak samen met andere partijen. Je hebt dus veel contact met verschillende afdelingen binnen de RUG en externe organisaties. We zijn opzoek naar iemand die vol ideeën zit om duurzaamheid een centralere plek te geven binnen de universiteit. Denk daarbij aan het beïnvloeden van beleid, onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Je moet daarnaast in staat zijn zelf efficiënt je tijd in te delen en zelfstandig te werken.

Functie-eisen:

• Student aan de Rijksuniversiteit Groningen (2e, 3e jaars of Master)

• Passie voor en kennis over duurzaamheid

• Bestuurlijke ervaring (o.a. in projectleiding en vergaderingen opzetten)

• Goede communicatieve vaardigheden, teamspeler, flexibel, secuur, creatief, gedisciplineerd en assertief

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

• Beschikbaar voor 1 jaar, 12 uur per week (vaste werkdagen in overleg)

• Begin 1 april 2017

• Beschikbaarheid laatste week maart (t.b.v. kennisoverdracht, bijwonen van vergadering)

Pré:

• Commerciële achtergrond (representatieve houding, bijvoorbeeld door ervaring in de horeca)

• Bestaand netwerk binnen de RUG

Zie jij je hierin helemaal terug? Solliciteer dan uiterlijk 24 februari door een CV en motivatiebrief te sturen naar greenoffice@rug.nl. In de week van 27 februari hoor je of je op gesprek mag komen. Gesprekken zijn op 6 maart (in de ochtend).

Laatst gewijzigd:11 april 2017 12:09