Over onsWie zijn wij?Duurzame universiteitGreen Office GroningenOrganisatie

Universiteit en studentengroepen

Aangezien de Green Office onderdeel is van de Rijksuniversiteit Groningen richten wij ons met samenwerking voor op de afdelingen in en gelieerd aan de universiteit. Zo zijn we onder andere in contact met: de afdeling Arbo, Milieu en Duurzaamheid, Facilitair Bedrijf, Wetenschapswinkels, CIT, UCG, Food & Drinks, Honours College, Energy Academy Europe, Sustainable Society, DuCie (Faculteit Godgeleerdheid en Religiewetenschapoen), Balans, University Campus Fryslan, etc.

Lokaal

Verder hebben we geregeld contact met onder andere: Gemeente Groningen, Youth Food Movement, usva, SAMEEN, GSP, Frankville, Hanzehogeschool, NoordenDuurzaam, Van Swinderenhuys, etc.

Nationaal en internationaal

Green Office Groningen is niet de enige Green Office. Op meerdere universiteiten in Europe zijn Green Offices actief: hier kun je vinden waar er allemaal Green Offices zijn. Ook hebben we geregeld meetings met de andere Green Offices. De volgende keer dat we allemaal bij elkaar komen is op de European Green Office Summit in Amsterdam, 17-20 november 2016.

Verder zijn we lid van de overkoepelende studentenorganisaie Studenten voor Morgen.

Laatst gewijzigd:24 november 2017 14:59
printOok beschikbaar in het: English