Over onsWie zijn wij?Green Office GroningenOrganisatie

Vrijwilligers gezocht!

We zoeken vrijwilligers die mee willen helpen met het organiseren van de derde editie van de Sustainability Mythbusters Course die plaatsvindt van september tot december 2017. De cursus is bedoeld voor studenten en medewerkers met interesse in duurzaamheid.

Dit jaar is het thema gericht op hoe we actief bij kunnen dragen aan duurzaamheid binnen onze maatschappij. Vaak willen mensen wel iets doen, maar weten niet hoe. We zouden dan ook graag naast universitaire professoren, sprekers uitnodigen van de Hanze en NGOs of andere duurzame initiatieven om hun ervaringen en acties uit te lichten binnen dit thema en deelnemers te inspireren en activeren.

Afgelopen edities zijn mede succesvol tot stand gekomen door hulp van enthousiaste vrijwilligers die meegeholpen hebben met:

- Contact met geschikte sprekers te zoeken

- De cursus te promoten

- Deel te nemen aan de cursus (als het mogelijk is)

- Een filmpje te maken van de cursus, waarbij tijdens elk college een stuk wordt gefilmd (dit kan gedaan worden door 1 persoon)

Dus heb jij een hart voor groene en duurzame ideeën, ben je creatief en inventief en vind je het leuk om evenementen te organiseren? Stuur dan een mailtje naar: greenoffice@rug.nl en we nemen z.s.m. contact met je op! Graag zouden we binnen 2 weken samen willen komen om te brainstormen met de nieuwe vrijwilligers en beginnen met de organisatie. Kijk hier voor meer informatie over de cursus.

Laatst gewijzigd:07 februari 2017 16:19
printOok beschikbaar in het: English