Expertisecentrum VinciOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Expertisecentrum Vinci | InnovatieOver ons

Over Vinci

Vinci is het expertisecentrum van de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van innovatie. De naam Vinci staat voor Value IN Collaborative Innovation. Vinci stelt wetenschappelijke kennis ter beschikking voor de praktijk en ontwikkelt nieuwe kennis door het uitvoeren van onderzoek. Vinci zoekt hierbij samenwerking met diverse partijen in (Noord-)Nederland die betrokken zijn bij innovatie – bijvoorbeeld bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en organisaties die innovatie bevorderen. Inhoudelijk gezien richt Vinci zich op innovatietrajecten waarbij meerdere partijen samenwerken. Hierbij is er aandacht voor het gehele innovatietraject: van het genereren van nieuwe ideeën tot en met uitbrengen van nieuwe producten of diensten en het invoeren van nieuwe werkwijzen.

Maak gebruik van de expertise van Vinci. Neem contact met ons op.

Laatst gewijzigd:02 juli 2018 15:26
printView this page in: English